İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

gonul.net yaptigi dolandırıcılık .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bossek

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domain arayan arkadaşlara dikkat
gonul.net domaini satın almak isteyenler varsa hiç bu işe girmesinler, domainin anlaşmasını yapıp yarı parasını ödediyiğimiz halde, transferi gerceklestirmeyen ve parayı tamamlayın domaini alın diyen bir insanla karşı karşıya kalacaksınız, bu kişi ben birşeyden anlamıyorum diyip lafı arkadaşlarına getiriyor. gonul.net i almak isterseniz pişman olursunuz,
Erkek adam sözünde durur, 1,5 milyar ile zengin olan insanlar var bu dünyada, çoluğuna çocuğuna sadaka yaptığım kişiye burdan sevgilerimi iletiriyorum.
herkez herkesin adresini biliyor ama kimse birşey yapamıyor. Lafım AĞIR ABİLEREDİR.
gonul.net domain sahibi "özgür alıkçı" yalancının biridir.
böle adamlari asacaksınki ibreti aleme ders olacak .

dekontgr5.jpg

Kocaeli - Hasan

Mehmet Tahta

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yazık gerçekten, umarım en kısa sürede kurtarabilirsin yaptığın ödemeyi.

Bossek

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gün gelir devran döner kimsenin hakkı kimsede kalmaz ..

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Geçmiş olsun, işllh eleman yanlışından dönerde kimse mağdur olmaz

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hasan abi geçmiş olsun
Sen böyle sıradan işlerle uğraşıpta kafanı yormazdın ama şaşırdım valla

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
geçmiş olsun. umarım yanlışını anlar paranı iade eder

Bossek

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yakın zamanda gerekli işlemler yapılacaktır burada yazılmasının tek amacı millet anlasın kimin ne oldugunuda selam verirken düşünsün önce kime selam verdigini .

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
suç birazda sende, 1,5 milyarlık alışveriş yapıyorsun niye netten görüyorsunki işini ? gidip birebir yap alış verişini ozaman dolandırma olayı olmaz..

Geçmiş olsun, umarım kurtarabilirsin paranı

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sana sağlam bir "HAYDAR" lazım arkadaşa hediye etmen için
kullnırken söyleyeceğin cümle de "YERMİSİN ? YERMİSİN ? YERMİSİN ? " olmalı
umarım hakkını geri alabilirsin

karaLi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
suç birazda sende, 1,5 milyarlık alışveriş yapıyorsun niye netten görüyorsunki işini ? gidip birebir yap alış verişini ozaman dolandırma olayı olmaz..

Geçmiş olsun, umarım kurtarabilirsin paranı

Arkadaşım güzel demişsin ama bu sitede günde 10-20 bin ytl lik harcamalar yapanlar var. Herkes için tek tek görüşmeye gitmesi imkansız. Kanı bozuklar çıkıyor böyle arkadaş hakkını hukiki yollardan arayacağını söylemiş. Geçmiş olsun.

psycho

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gün gelir devran döner kimsenin hakkı kimsede kalmaz ..

illaki kimsenin hakki kimsede kalmaz, ama sonuçta sivilde yüzyüze gidip görüşüp versen daha iyi olurmuş 1.5 milyarda az bi para değil netten yollamak bence biraz garip çünkü 1.5 milyara verebilen bi insan onun yanınada gidebilir. Ama sende haklısın, kendince vaktin olmayabilir birazda karaLi'nin dediği gibi tek tek herkesin ayağina gidilmezki ne zamana kadar, neyse allah yardimciniz olsun.

her neyse inşallah paranizi geri alabilirsiniz, ama şunu sakın unutma merak etme o para ondan bi şekilde çıkar anlıyormusun, hiç canını sıkma boşver.

Alperende değil mi domain ?

bu arada yanlış tahmin ediyosun sanırsam ;)

SwashbuckLer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evt Çok yanlış bir tahmin bu domain alperene ait değil.
Geçmiş olsun İnş. parani geri alabilirsin.

Bossek

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ben sizden şöyle yapsaydım böyle yapsaydım diye akıl almak için buraya yazmadim kimin ne oldugunu görün bilin diye yazdım . ne için akıl veriyorsunuzki OLAN OLDU BİTTİ THE ENDS bu hataya sizde düşmeyin diye yazdık paranin zaten 1000 ytl elden verildi yani bilip bilmeden konuşuyor gibi oluyor bilmem farkındamiyiz :s arkadaşlar sadece okuyup bilin ne oldugunu .

Bossek

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sağolun konuyu kapatmak istiyorum domain alinmiştir tarafimiza adminlerin konuyu kitlemesini rica ediyorum sağolun .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.