İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google a Türk Rakip çıktı!!!

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
üye olduk bile ama bakalım google buna ne cevap vericek mail atmak lazım.. googleye bu tür reklamlara izin veriyormu

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanırım google vermiyo bildiğim kadarıyla ama ben sormadım sormanız en iyisi cevap gelince buraya yazrasanız sevinirim

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Permission' Alıntı:
üye olduk bile ama bakalım google buna ne cevap vericek mail atmak lazım.. googleye bu tür reklamlara izin veriyormu

yahoo'nun reklam sistemini kullananlara aynı anda 2'sini koymayın demişlerdi, buna izin verirlermi derseniz, en ufak fikrim yok :confused:

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tek sorunu formdaki heryeri doldurmak üşencimden dolduramam ben onları:)

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
bu mynet kendini aştı canım. icq'dan sonra. helal :D

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mynetten hiç beklemediğim performans:)ama desteklemek lazım böyle projeleri

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yazılımı yabancı birine yaptırmışlar galiba üye oluyodum şifreniz 8 karakterden az olamaz diye ingilizce uyarı çıktı daha türkçeye bile çeviremeden aceleyle dalmışlar işin içine :p

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla helal olsun adamlara bakalım nekadar kazandırıyor nasıl işliyor en azından adamlar Türk abicim

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mynetin reklam pazarı,bu konudaki kabiliyeti(ki mynet.com a giripte, tam ekran, ve sayfalarının her tarafına nüfuz etmiş flash reklamları bilirsiniz) ve ulaşabileceği kitle Türkiye için daha geniş. gibime geliyor.
Bu yüzden türkçe reklamlar için daha fazla kazandırabilir.
Ha yok, direk tık başı 0.01ytl verecekse, üye bile olmaya değmez.

edit: az önce okudum tamamını, aynen adsense gibi içeriğe göre reklam çıkartıyor ve tık başı ücret anahtar kelimedeki rekabete göre belirleniyor.
Tam açıklama şöyle;
Reklamverenler anahtar kelimeleri için açık artırmaya katılırlar.

Reklamların gösterilme sıklığı reklamverenin pozisyonuna bağlıdır.

Reklamveren reklama bağlı anahtar kelime her tıklandığında "şu anki tıklama ücreti"ni öder.

Reklamın gösterilme sıklığını artırmak için, reklamveren anahtar kelimelerin maksimum tıklama ücretini artırır.

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
artık ne kadar verecekleri kendi vicdanlarına kalmış inş. iyi verir de yabancılardan kurtuluruz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5