İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google a Türk Rakip çıktı!!!

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mynet Diğer Bütün Türk Ortaklık Sistemlerini çökertir gibime geliyor. bir çok sektörde türkiyede lider olduğu gibi. Google adsense konusundada Madem Aynı Sayfada olmuyor Sizde Aynı Sitede Ama Farklı Sayfalarda Mynet Ve Adsende reklamlarını yayınlarsınız. 2 reklam aynı sayfada olmuyorsa diyorum tabiiki. :)

D

Dot Net

Misafir
kurallar bölümünde diyor ki

5. Yayıncı içerik veya site bazlı reklamları yayınlayacağı için , bu hizmetin sunulduğu herhangi bir sayfada Mynet dışı bir içerik - hedefli reklam(lar)ı göstermemeyi kabul eder.

yanı dıyor kı adsense olan bır sıteye bunu koyamazsınız.

A

Amanha

Misafir
sanırım yabancı siteleride kabul ediyor aksine bir madde koymamışlar.

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nasıl Kazanırım?

Web sitenizde gösterilen reklamlar ziyaretçileriniz tarafından geçerli olarak tıklandıkça para kazanırsınız.

Adpartner sayesinde para kazanmanın bir üst limiti yoktur. Ancak Adpartner sisteminde kazandığınız gelirin tarafınıza gönderilmesi için bakiyenizin en az 100 YTL'ye ulaşmış olması şartı aranır. Hak edilen meblağ 100 YTL'ye ulaştığında Yayıncı fatura keser ve bunu takiben 30 gün içerisinde bu meblağ Yayıncı'nın banka hesabına yatırılır. Aylık olarak hak edilen gelir tutarları takip edilir, faturalandırılır ve 30 gün içerisinde site sahibine ödenir.

redbaron

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne yani yayıncı olan bizler fatura kesemiyosak ne olcak ?

iletiler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu mynet zaten azıcık kafasını kullansa Türkiye nin değil dünyanın sayılı portallarından birisi olur çıkar.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reklam formatlarıda çok güzelmiş :) bakalım bakalım nası bişimiş... adsenseyi sevmiyorum zaten güzel veriyorsa tereddüt etmem mynet'i kullanırım...

N

NoDRaC

Misafir
"Yayıncı fatura keser ve bunu takiben 30 gün içerisinde bu meblağ Yayıncı'nın banka hesabına yatırılır" fatura kesemeyenlere ne olucak? parasını alamıyacakmı?

komikhane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
NoDRaC' Alıntı:
"Yayıncı fatura keser ve bunu takiben 30 gün içerisinde bu meblağ Yayıncı'nın banka hesabına yatırılır" fatura kesemeyenlere ne olucak? parasını alamıyacakmı?

mynet e sormak daha mantıklı ...

schumifan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yardım sayfalarında şöyle bir bilgi bulunuyor.

Bireysel siteyim Fatura kesemiyorum ?

Adpartner Yayıncısı'nın ödeme talimatını verdikten sonra fatura kesemeyeceğini belirtmesi halinde, ödeme (ödenecek bedelden yasal stopajlar kesildikten sonra kalan miktar) Mynet  tarafından belirlenip yayıncıya ödenecektir

levent

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
MyNet aynı adwords gibi anahtar kelimeleri açık artırmaya çıkarıyor ve en yüksek teklifi verenin reklamı yayınlanıyor. Reklam verenleri %99.9 u Türk olduğuna göre click başına max. ücret olarak mümkün olan en düşük parayı verir reklamverenlerin hepsi :)

Dolayısıyla MyNet kendi komisyonunu çıktıktan sonra geriye pek bişey kalmayacak.

Bunun üzerine bir de fatura kesemeyenleri için yasal stopajları da keserse 100YTL toparlamak bile hayli vakit alır gibi geliyor bana.

Tahminimce click başı kazanacağınız ücret 1ykr'nin altında olur.

Ama bütün bu söylediklerime rağmen yine de birçok sitede MyNet reklamlarıyla karşılacağız sanırım :)

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Farkli bir yaklasim ;

1-) Oncelikle katreklam ayni sistemi yaptiginda neden tel yok neden su yok bu yok bahane edildi. Oda adsense mantigi ile calisiyordu. Simdi merak ediyorum. Yapan mynet olunca neden "helal olsun" oldu. Dune kadar mynete kufretmiyormuyduk ?

2-) Google adsense kullandiginiz sayfalarda bunu kullanamayacaksiniz. Cunku mynet cogu zaman kendi adsense kodlarini sizin uzerinizden cikartacak. "Mynet adsense mi kullaniyor?" diyenler varsa. Evet kullaniyor.

3-) Sahsi fikrim googlenin o kadar fazla getirisi olacagina inanmiyorum. Neden ? Cunku; daha oncede satis ortaklik sistemi vardi ve gorenler bilirler ki cok kotuydu. Hala duruyor mu bilmiyorum. Hani internet baglantisi var mi diye kontrol ederken mynet CTRL + ENTER yapariz ya ... Ben onun icin dahi myneti kullanmiyorum.

Sahsi fikrimdir ...
Saygilar.

maniax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence çok bişey beklememek lazım bundanda önceleri belki memnun eder biraz
fakat talep çok olunca düşürecekler oranları
türkiyede bunu yapan ilk büyük olmanın kaymağını yerler ama biz dibini yalarız :D

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google, mynet, katreklam, vs.. vs.. ne kadar çok olursa bizim için o kadar iyi...

Seçeneklerin artması webmasterların işine yarar..

benimde şahsi fikrimdir..
(bu şahsi fikirler moda olur yakında) :)

Schzo*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mynet reklamlarını yayınlayan örnek siteler varmı? yada forumdan üye olup reklamı yayınlayan?

GeneraL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Daha cekici bir şekilde dizayn edilebilirdi. Cok itici bir yapıda olmuş kırmızı kırmızı :) adkilik miş ya turkce bişey yokmuydu özenti orjinal yapacak degiller ya.

GeneraL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
performans.gif

Mynetin örnek gösterdigi resme :) scripti daha baya bi editlemeleri lazım
http://www.mynet.com/reklam/olculebilirreklam.asp

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.