İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google a Türk Rakip çıktı!!!

alexius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eğer arzu hanım buralardaysa program kuralları ve üyelik şartları çalışmıyor kurallar hakkında bilgi istiyorum....

A

ArzooM

Misafir
Kurallar, web sitenizde yayınlanmasını istediğiniz reklam formatlarını belirlemek için kullandığınız bölüm. Daha açık anlatmaya çalışayım. Öncelikle kural ekliyorsunuz.Daha sonra sihirli anahtar kelime bölümüne kelimeler giriyorsunuz. Sihirli anahtar kelimenin amacı şu, yayınlanacak reklam bulamadığında otomatik olarak bu anahtar kelimeyi baz alıyor. Ekonomi,borsa,spor kelimeler girebilirsiniz.

Daha sonra alan adı bölümüne yine, mynet aramalarında çıkabiliecek anahtar kelimler giriyorsunuz. Sonra hemen altta reklam formatını belirleyin butonuna tıklıyorsunuz.

Site için uygun reklam formatını seçip, sayfanın en altına inin. Kurallar bölümünü göreceksiniz.Burda daha önce oluşturduğunuz kuralı seçip reklam formatına entegre ediyorsunuz.

Umarım anlatabilmişimdir.

alexius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yani kuralları bizmi belirliyoruz sizin yayın kurallarınız yokmu?

A

ArzooM

Misafir
Yayın kuralları elbetteki var. Burdaki amaç, sistemde belirtilen kurallara uygun reklam çıkmadığında, sihirli anahtar kelime ve arama motoru kelimeleriyle reklam gösterimini desteklemek. Bir noktada kullanıcıya da kural tanımlama hakkı verilmiş.

alexius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yayın kuralları

Yayın kuralları elbetteki var. Burdaki amaç, sistemde belirtilen kurallara uygun reklam çıkmadığında, sihirli anahtar kelime ve arama motoru kelimeleriyle reklam gösterimini desteklemek. Bir noktada kullanıcıya da kural tanımlama hakkı verilmiş.
ben yayın kurallarını öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim....

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben yayın kurallarını öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim....

Sözleşme : http://adpartner.mynet.com/content.asp?c=sozlesme
Program Kuralları : http://adpartner.mynet.com/content.asp?c=program

Hoşgeldiniz Arzu Hanım :) Sizi Sabırsızlıkla bekliyen arkadaşlar vardı... Sorunsuzca kayıt olabilmenize sevindim. Hayırlısı olur inşallah...

Bende sorunsuz bir şekilde reklam kodu alsam daha bi güzel olucak... kural koymak cancinli kelimeler filan bana göre değil tık tık kodu vermeli :) ilgi bekliyorum :p

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Ama mynet e destek olmak gerekir. Bir türk firması bu işi yapmaya başlıyor. Maddiyat elbetteki önemli ama biraz da mana olarak bakmak gerekir.

(Belki yeri bu başlık değil) Siz mynet olarak web arama bölümünde türkiyede geliştirilen bir arama motoruna manevi olarak link verirmiydiniz, *bütün web arama seçeneğinde google.com a link verildiği gibi

A

ArzooM

Misafir
Hoşbulduk.
Şu anda olan yönetim panelini kullanmak durumundayız. Kural ekleyip anahtar kelimeler girmemiz gerekiyor.

Biraz daha sabırlı olmak gerekicek.

Herşey çok güzel olacak :)

A

ArzooM

Misafir
(Belki yeri bu başlık değil) Siz mynet olarak web arama bölümünde türkiyede geliştirilen bir arama motoruna manevi olarak link verirmiydiniz, *bütün web arama seçeneğinde google.com a link verildiği gibi

Manevi link vermiyorsunuz, reklam kodunu ekleyip çalıştırdığınızda zaten, tıklama başına ücret kazanıyorsunuz.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16

Manevi link vermiyorsunuz, reklam kodunu ekleyip çalıştırdığınızda zaten, tıklama başına ücret kazanıyorsunuz.

Bence mynet gibi bir a.ş. nin çalışanının forumlarda sistemleri hakkında bilgi vermesi, kısacası destek araması çok yadırganacak bir şey.Tabiki bu kişisel düşüncem.Eğer verilecek bir bilgi varsa bunu siteden, o yetersizse mailden, oda olmadı Telefon destekler vermek daha iyidir.Sanki mynet webmasteleri bünyesine katma çabasında.Hal böyle oluncada, çoğu kişi çekimser kalıyor.Düşünsenize google nin her foruma eleman yollayıpta programını tanıttığını ? Mynet ana sayfasından bir reklamı kaldırıp, bu reklamı tanıtabilir aslında..

A

ArzooM

Misafir
Bence mynet gibi bir a.ş. nin çalışanının forumlarda sistemleri hakkında bilgi vermesi, kısacası destek araması çok yadırganacak bir şey.Tabiki bu kişisel düşüncem.Eğer verilecek bir bilgi varsa bunu siteden, o yetersizse mailden, oda olmadı Telefon destekler vermek daha iyidir.Sanki mynet webmasteleri bünyesine katma çabasında.Hal böyle oluncada, çoğu kişi çekimser kalıyor.Düşünsenize google nin her foruma eleman yollayıpta programını tanıttığını ? Mynet ana sayfasından bir reklamı kaldırıp, bu reklamı tanıtabilir aslında..

Telefon görüşmelerimde sürekli bu forumdan bahsedildiği ve AdPartner için alakasız yorumlar yapıldığı için zaman ayırmak durumunda kaldık.

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tık ücretleri yüksek olmadı sürece imkansız tutulmanız bunu bilin ayrıca absürt la ilgili çalışmalar da yaparsanız o zamn tık ücreti düşük olsa bile kazanırsınız:)

konuyu açarken de dediğim gibi google ye rakipsiniz küçümsenmeyecek bi yere yani

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
mynet in tık oranları çok düşük hala mynet en çok ben kazanayım mantığı ile iş yapıyor. bu örnekleri daha öncede gördük keşke Konu başligi ile alakali bir manteliteniz olsa google kim mynet kim google bizleri cok banladi ancak en azindan 0.1 gibi komik bir rakam ile karşımıza gelmedi.. google a rakip olacaksa bu sistem önce webmaster site sahiplerini doyurucu rakamlar sunmalı. tok karnı doyurmak ile büyük olunmaz.

yinede çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.