İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google a Türk Rakip çıktı!!!

M

MasterTR

Misafir
(Belki yeri bu başlık değil) Siz mynet olarak web arama bölümünde türkiyede geliştirilen bir arama motoruna manevi olarak link verirmiydiniz, *bütün web arama seçeneğinde google.com a link verildiği gibi

Manevi link vermiyorsunuz, reklam kodunu ekleyip çalıştırdığınızda zaten, tıklama başına ücret kazanıyorsunuz.
Reklam kodlarini siteme koydugum halde bo$ bir blok gozukuyor nedeni nedir?

Cafo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

nedeni reklamveren yok.

boşuna kasmaya değmez.

3 tane soru sordum cevapsız kaldı.

3-4 yıl önce mynetsohbette yöneticilik yapmıstım. benim gibi sohbette yöneticilik yapanlar mynette neyin nasıl döndüğünü az çok bilirler.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
mynet adklick tamamen sömürüdür bence 0.1 oranı en insafsız sistemler bile vermiyor. sen 3 liraya reklam yayınlayacaksın 0.1 vereceksin. gerci mynet in büyümek icin neler yaptigini düşünecek olursak.. bayagi bir sene önce irc* açmışlardı sonra onun sayesinde bayagi bir potansiyele ulaştilar birgün karar aldilar irc girişi yasak diye sohbet amacı olan bir sürü insanin emegini hiçe sayıp kapattılar. çünkü işleri bitmişti.. neyse mynet bynet :)

M

MasterTR

Misafir
hmm mynet demek bu kadar kotu. bilgilendirme icin te$ekkurler bo$una uye olmu$uz

H

hedehot

Misafir
arzu hanımda sizlerin yanına kadar gelmisti tamam diyip reklamı yayınlamasaydınız kalbi kırılmıs olabilir :))

A

ArzooM

Misafir

Kod oluştururken ilk aşamada kurallar belirliyorsunuz, kural ekleme kısmında sihirli anahtar kelime bölümüne kelimeler yazarsanız, sitenizin kurallarına uygun reklam olmasa da sihirli anahtar kelime kutusundaki kelimeyle ilgili mutlaka reklam çıkar. araya virgül koyarak birden fazla kelime yazabilirsiniz.

x,y,z gibi daha sonra da ekle butonuna tıklamalısınız

M

MasterTR

Misafir
Kod oluştururken ilk aşamada kurallar belirliyorsunuz, kural ekleme kısmında sihirli anahtar kelime bölümüne kelimeler yazarsanız, sitenizin kurallarına uygun reklam olmasa da sihirli anahtar kelime kutusundaki kelimeyle ilgili mutlaka reklam çıkar. araya virgül koyarak birden fazla kelime yazabilirsiniz.

x,y,z gibi daha sonra da ekle butonuna tıklamalısınız
cevabiniz icin te$ekkurler fakat bana biraz kari$ik geldi. neden otomatik olarak reklamlar cikmiyorda bizim eklememiz gerekiyor? ugra$tirici degilmi bu?

birde arkada$lar bir$eyler demi$ dogrumudur bu?

A

ArzooM

Misafir
cevabiniz icin te$ekkurler fakat bana biraz kari$ik geldi. neden otomatik olarak reklamlar cikmiyorda bizim eklememiz gerekiyor? ugra$tirici degilmi bu?

birde arkada$lar bir$eyler demi$ dogrumudur bu?

Aslında uğraştırıcı değil. Sadece biraz yabancı bir ekran.Alışık olunmayan bir panel olduğundan karışık gibi görünüyor aslında değil.

Reklamlar otomatik olarak çıkıyor, ekstra kelimeler yazmanız reklam çıkma alternatifini zenginleştiriyor.

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
peki sizce hoş bişey midir ilgisiz reklam çıkması. yani mesela benim çiçekçilik sitem var ama sihirli kelimelerden araba reklamları çıkması için kelime ekliyorum.

araba sitesinden giden ziyaretçi ile bneim sitemden giden ziyaretçi aynı ilgi ile mi gidecek reklamveren siteye?

elbette ki sistem geliştirilecek sürekli. bunlar zamanla olacak şeyler.

ama en başta tık ücretinin iyileştirilmesi gerekiyor. bunu birinci not olarak bi yere yazın.

tavsiye..

A

ArzooM

Misafir
peki sizce hoş bişey midir ilgisiz reklam çıkması. yani mesela benim çiçekçilik sitem var ama sihirli kelimelerden araba reklamları çıkması için kelime ekliyorum.

araba sitesinden giden ziyaretçi ile bneim sitemden giden ziyaretçi aynı ilgi ile mi gidecek reklamveren siteye?

elbette ki sistem geliştirilecek sürekli. bunlar zamanla olacak şeyler.

ama en başta tık ücretinin iyileştirilmesi gerekiyor. bunu birinci not olarak bi yere yazın.

tavsiye..

Her kategoriden reklam veren var ve dediğiniz gibi zamanla gelişiyor.
Görüşlerinizi bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Emin olabilirsiniz ki dikkate alınıyor.

heaven

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence Türk Webmasterler Mynet Adpartner'e Destek çıkarsa Mynet Kendini toparladıktan sonra çok iyi kazandıracağına inanıyorum.Umarım Hayal olmaz :D

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kanımca mynet, zaten pek çok servisten yeterince kazanıyor.
komik kapasiteli e-mailleri ile paralıydı bunların. ilk etapta varsın birşey kazanamasınlar, batarlar mı hayır batmazlar
zarar yazar mı evet, belki 6 ay zararına çalısır. Ama sonucta fiziki bir mal satmıyor ki bunlar! Yani sonucta kendisi karlı cıkar.
Gerçekten türk intertnetini desteklemek için geliyorlarsa, ilk etapta gittigidiyor gibi firmaların üzerinde clik rate belirlemeleri gerekir ki, gittigidiyorun elinde bulundurdugu webmasterlar bun yone kaysın. Zaten mynet hicedeilse 0.05 vermeli ki, insanlar gittigidiyordan buraya kaysın, sonra olumlu hava yapar zaten sektörde hızlanır gider,
bi bakarsınız, gittigidiyorda 0.06 verir :)

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
mynet jherksı aramıştı zamanla 0,02 den yukarı yukselcek demıştı bu olaydakı son durum nedır acaba ?

Y

yaBgu

Misafir
bir kaç gün reklamları kraloyun.com da yayınlandı daha sonra kaldırdı site sahibi demekki rakamlar pek olumlu değil gerçi mynet bir kaç büyük siteyle anlaşırsa o zaman büyüme şansını ve devamlılığını koruyabiliri

A

ArzooM

Misafir
Kraloyun.com, haberturk.com, vatanim.com.tr, mackolik.com sürekli olarak reklam yayını yapıyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.