İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google a uygun forum

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhabalar c h e r e z .com/forum adresinde kurdugum forumu ozellikle google icin yaptim :)

postlar topicler kullanici sayfalarinin hepsi .html, ayrica 404 hatasida veriyor :) Yani google anlayamaz... Sizce daha ne yapabilirim?

E

European

Misafir
olayını anlayamadım ki? :)
Google için forum yaptım demişsin? nassı yani :p
ne var ki bu forumda?

E

European

Misafir
ohoo sen kulağını tutmak için, sağ elini sol bacağının altından tutup, sol kulağına uzatmaya çalışıyorsun be kardeş:) bende ne oluyo sandım:)
ok bol şans :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
dostum html diye google indezlemezki :) siten asp -php de olsa indexler ama sen mantıgın yanlış.. optimize yapamlaısınki yapsın mesela sayfa uzantılarını 1_1_0.html şeklind everecegine konu başlıgına göre yazdırabilrisin yani

http://www.***********/forum/1_1_0.html - *********** Hakkinda / babes bolumu
http://www.***********/forum/babes_bolumu_1_1_0.html ( bu şekil yapabiliyorsan o zaman işte işine yarar yoksa dige rşekilde html diye indexleme olayı olur degil..

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yapabilirim aslinda cok zor degil ama soyle bir durum var ztn title da keyword de ve description da geciyor. Ama türkçe başlık açılırsa sorun olur...

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
işte onu uyduracaksın yaw.. tr karekter için bişile rbulacaksın .. sadece titile ile bitmez bu google bulamsı için dosya ismi - title - keyword

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yanai google öncelik olarak su sırayı takip edip seni üst sıralara taşıyor..

1- Dosya ismi aradıgın cümle varmı bakıyor sonra.
2- Ttile bakıyor aradıgın kelimeye varsa
3- Keyword geciyor.

eger bu üçündede uyumu buluyorsa seni sırlamada üst sıra yapıyor mantık bu google..
( benim fikrim tabi )

T

tahtakale

Misafir
Evet, sayfa1.0.html diye yapmanın .php?page=1.0 ile farkı yok.
Ben denedim ama olumlu bir sonuç alamadım.Google her ikisinide indexledi.
Şöyle bir şey yaparsan optimizasyon olur;

diyelimki o forumun başlığı "yemek tarifleri" ve sen bunu site.com/forum/yemek_tarifleri.html olarak çıkartabilirsen, işte o zaman süper olur.
Ben denedim ama Türkçe başlığı url'ye eklerken Türkçe karakterden kurtulamadım :(
"gündoğarken" basligini, url'ye "gundogarken" diye nasıl ekleriz, işte onu çözemedim.

E

EnTrue

Misafir
$baslik=str_replace("ğ","g",$baslik);

diye bir komut mecut bunlar Türkçe karakterleri çevirebilirsiniz.

"srkn"

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google için yaptım deyince ben de google rehberi gibi bi şey sandım :rolleyes: siyah üzerinde çalışmak zevkli ama zor. kolay gelsin ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.