İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Addsenseden kazandiklarim

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
simdilik son 1 haftadaki durum su

********arkdaslar bu kismi sildim:)

en sondakiler benim kazandiklarim.
cok ilginc seylere para veriyor ya misal son gun

toplam 31 dolarlik 3 linke tiklamadan 3.46 dolar ama daha onceki gunlerde misal 8 tiklamadan 0.17 dolar.

kazanciniz adamlarin sizin sitede neye tikladigina bagli yani...

dimi olay bu yani sanirim...

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben 15 gunde simdiki ziyaretci sayimin az olmasindan dolayi
$6.73 dolar kazandim...

diger google i kullanan arkadaslar ne kazaniyor acaba merak ettim?

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
googleye reklam veren şahıslar her tıklama için kaç cent verecklerinide belirtiyorlar,googlede ona göre kendi komisyonunuda alıp tıklamalrın ne kadar olacağını ayarlıyor,yani reklam veren ne kadar çok veriyorsa sende o kar kazanırsın,benim11 gün oldu 35$ geçti günde 3-5$arası kazıyorum işte,ortalam 25-30 tıklama oluyor 1-2 arama,aysonunda 120$ geçeceğini tahmin ediyorum.

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet yakında interdata adında gibi bir site açmayı planlıyorum o zaman onada ekleyeceğim bu siteyi dandikane halinden kurtaracağım,boş bir vaktim olabilse,şimdilik google için idare ediyoruz.

W

wow_cek

Misafir
arkadaşlar hangi yöntemle kazandınız bu paraları normal reklam tıklamasımı yoksa sayfanızdaki google arama motorunundan arama yapanlardanmı

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
normal reklam tıklamsı ben reklamdan 31.45$ aramadan da 3,78$ kazanmışım arama pek olmuyor genelde tıklama oluyor hem kazandırma açısındandan daha avantajlı

W

wow_cek

Misafir
arkadaşlar hani mail okuyup ta para kazanıp kazandıgın para karşılıgı sitenin reklamını yaptıgın sponsorlardan bir iki isim verebilirmisiniz ama güvenilir olsun

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunun neresine güven olmayacak ki bunlar zaten genelde 30-40 centlik email gönderir.yani senden birşey almıyor birşeyde vermiyor,limiti doldurduğun zaman onun karşılığında reklamını yapıyor vs. benim bildiğim bu arama yaptırırsan googlede falan bulursun bayğı www.ilikemails.com ,

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu bilgilerin paylasimasi yasak, google in TOS una aykiri.

W

wow_cek

Misafir
google adense

google adenseden para alan varmı arkadaşlar
birde bu vergi felan kesiyorlarmış ne kadar dogru bu olay
çek kaç günde elimizde olur

W

wow_cek

Misafir
neden hiç kimse hangi siteden kazandıgını söylemiyor anlamadım bana bir örnek site adresi verebilirmisiniz google adenseyle çalışan sanırım görerek daha iyi kavrıycağım bu işi

W

wow_cek

Misafir
birde şu hit olayı var sayfamız yeni olsa kabul edilme şansımız yokmu

W

wow_cek

Misafir
yazmayı unutmuşum ikinci dereceden sayfalarıda kabul ediyormuş galiba acaba mynet gibiyerlerden yeralsam bir sorun olurmu veya sizin bildiginiz herhangi bir yer varmı bedava yer veren googlenin sorun çıkarmayacagı teşekür.

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim siteye bakabilirsin örnek olrak,aynı zmnda google hakkında bu forumd bayağı yazı yazıldı 1-2 syfayı incelersen genel fikir oluşr aklında.hit sorun oluyor,en azından günlük belli bir limitin olmak zorunda ,aynı zamanda .2derecede alan adlı site için www.freeservers.com dan yararlanabilirsin.kimse ne kadar kazanıyor diye soruyorsub bende bilmiyorum ama kaanan arkadaşlar var,ben yeni başladım.ok

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne kadar kazandin, kac tiklama, tiklama oranlari gibi bilgileri google yayinlanmasini yasaklamis. Eger ogrenirlerse iptal nedeni (ama nerden ogrencekler diyorsan oda dogru).

Ben tam bir yil oldu uyeyim. Cok iyi kazandiriyor (her ay normal bir memur maasi gibi). Tum cekleri aldim. Onlar her ay bir onceki ayin miktarini onaylayip gonderiyorlar, 20 gin filanda posta tutuyor.
Benden cok daha fazla kazananlar cok var.

eger google dan onay almissaniz, o hesabi tum sitelerinizde kullanabiliyorsunuz, ayri ayri basvurmaya gerek yok,
birde google bunu yeni degistirdi, artik bir sayfaya uc ilana kadar koyulabiliyor (eskiden sadece 1 adsenseye izin veriyorlardi)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.