İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Addsenseden kazandiklarim

W

wow_cek

Misafir
updated ile google adense yi aynı sayfada kullanabilirmiyiz google adense üyelige kabul ettiklerini nasıl anlayacagız onay email'mi gönderiyorlar onaylanması kaç gün sürüyor

U

ulukislali

Misafir
Selamlar,
Bu forum sayesinde güzel bilgiler ögrenebiliyor insan.(Yazmis olmak icin, her konuda düsüncelerini yazmak zorunda hissedenlerin yazilari disinda) Bilgi paylasimlariniz icin tesekkürler ve tebrikler.
Burada okuduktan sonra, Google AdSense'e bir de benim (hic de iddiali olmayan, cok da ziyaretcisi olmayan, kisisel) sitemi yolladim ve birkac gün icinde ok.cevabi geldi.Sanirim sitenin almanca türkce olmasi etkin olmus olabilir.
Zaman oldukca sizleri okumaya ve birseyler ögrenmeye devam edecegim. Hepinize bol basarilar.

W

wow_cek

Misafir
merhaba arkadaşlar google adense üye olmaya çalıştım karşıma bazı sorunlar çıktı yardım edermisiniz

email ve şifre yazdıktan sonra butona tukladım ve karşıma şu sayfa çıktı

Please choose the type of account you would like. Please read what you will need to provide in each case, so you can make the choice that best meets your needs.
Individual Account or SSN-based Sole Proprietorship.
Publishers will need to provide a valid personal name.
Payments will be made out to you, rather than your business.
U.S. publishers will need to provide their Social Security number.

Account for Established Businesses with an EIN (if U.S. publisher).
Publishers will need to provide a valid business name.
Payments will be made to your company name.
U.S. publishers will need to provide an

ben üstekini seçtim devam dedim bu seferde

Address line 1:Must be at most 30 characters

böyle bir hata verdi yardım edrmisiniz tşk.

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1.adres astırında 30 karakterden fazla kullandığınzaman bu çıkıyor,üst adres satırına en fazka 30 karakteri yaz sonra kalan adresi alt satıra yaz. bol kazançlar...

W

wow_cek

Misafir
eline saglık arkadaşım bir soru daha sormuştum galiba gözünden kaçmış

merhaba arkadaşlar google adense üye olmaya çalıştım karşıma bazı sorunlar çıktı yardım edermisiniz

email ve şifre yazdıktan sonra butona tukladım ve karşıma şu sayfa çıktı

Please choose the type of account you would like. Please read what you will need to provide in each case, so you can make the choice that best meets your needs.
Individual Account or SSN-based Sole Proprietorship.
Publishers will need to provide a valid personal name.
Payments will be made out to you, rather than your business.
U.S. publishers will need to provide their Social Security number.

Account for Established Businesses with an EIN (if U.S. publisher).
Publishers will need to provide a valid business name.
Payments will be made to your company name.
U.S. publishers will need to provide an

acaba altaki seçenekmi üstekinimi sececegim

updated ile google adense yi aynı sayfada kullanabilirmiyiz birde google adensede para kazandıran linkleri hangi sayfadan alıyoruz *arama ,vb.

tşk.

W

wow_cek

Misafir
acaba updated den aldıgım kodları şu şekilde düzenleyip sayfama koysan bir sakıncası olurmu

href="http://www.updated.com/search/index.php?b=1&wid=47038&text=mp3"
target=_blank>Mp3</A></FONT> | <FONT color=#0000ff><A

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bireysel başvurular için yukarıdakini seçmen gerekiyor ,diğeri ise şirketler için olması lazım ve ödeme şirket adına yapılıyor anladığım kadarıyla,daha sonra eğer üyeliğin kabul edilirse vergi vs. işlerinden dolayı sistemde kensi hesabına giriş yaptığın zaman tax info diye biyer var orda sagda wizard i gorursun. `no` yu sec ve devam et. 2.sayfadada noyu secip devam et. acilan sayfada adini soyadini yaz bu is tamamdir. bol kazanclar.

W

wow_cek

Misafir
akreplist neden olmayacagınıda acıklayabilirmisin herkes yapınca oluyor ben yapıncamı olmuyor anlamadım updated mi yasaklamış bunu yoksa yani nedir açıklarmısın

W

wow_cek

Misafir
bu google adense ile updated birdaha üye olmaya gerek duymakızın başka sitelerimizde kullanabilirmiyiz

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya ben de adsense dusunuorm. anladigim kadariyla bu adsense lycosun bedava yer aldiginizda yanda cikan reklamlarinin aynisi.zaten sayfamda onlardan war bitane daha alırsam heralde yer hiç kalmaz :) ben yatay bişiler istiorum (istek yaptik walla) arama olmazsa iyi olur.
wowcek sana bişi sorcam bena updated den uyelik actim ama onlarin sitesinde sirf yazi war banner yok dimi sole hareketli bişiler (yine istek oldu)
bence bişi olcagini zannetmem birini uste veya alta oburunu yana koyarsin.
bişi daha sormayi unuttum ben denemek icin ordan duz bi yazi sectim (walla cok baygin oldu) ustune tıkladım ( bu popup blocker warya ondan) sayfa acildi iste prog.un sayfasi sonra kapattim hesaba baktım bişi deişmemiş heralde benim ip imden olmaz dedim. ark.a denettim ondan da bişi gelmedi.yani toplam tıklama 0. galiba bunun sebebi firmanin siteme gelip link warmi die kontrol etmesi dimi?

W

wow_cek

Misafir
arkadaşlar google adenseden bir mail geldi acaba onay mailmi
yoksa daha bekliyecekmiyim

Welcome to Google AdSense. In order to verify your email address and
submit your information for review, please click on the link below.

This should take you directly to an email confirmation page. If it
does not, please copy and paste the full URL into your web browser's
address box and hit the "Enter" key on your keyboard. Once you confirm
your email, we'll review your application and email you after we check
your site for AdSense eligibility. If you're accepted, you'll then be
able to log in to your account with the email address and password you
submitted with your application.

Thanks,

The Google Team

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu bi onay msji zaten e-mail confirmation link die.sen tıkla o linke ya senden kullanici adi ve sifreni ister ya da onaylanmıştır der. bundan sonra da google siteni degerlendirmeye alir uygun mu die sana sonucu yine maille bildirirler

hayırlı olsun

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wow_cek atlamissin valla dupeduz cevaba:))

dostum senin sordugun soru neydi?mahsuru olurmu olmaz miydi?
ben ne dedim?

OLMAZ dedim ( mahsuru olmaz yani) , yani diger deyisle kullanabilirsin anlaminda:)

W

wow_cek

Misafir
akreplist

ya kusura bakma arkadaşım bu aralar biraz sitresteyim heralde omesajı okudugumda saat epey ileriydi uykuluydum herhalde tekra kusura bakma

W

wow_cek

Misafir
usekes

arkadaşım bende senin gibiyim ben updated den normal link aldım üzerinde biraz degişiklik yapıp sayfama koydum örnek olarak paraevi.com bakabilirsin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.