İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Adsanse Kocaman Bir Yalan

KamU

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
geçmiş olsun

bende derdimi açıyım başlıkta bari :D

adsense kodumu sitemynet sitemle almıstım o zamanlar :D ve inanın basvuru yaptıktan 1 2 saat sonra kodum gelmıstı... neyse hata ettik banlandık bi zaman şimdi kac tane siteyle basvurdum sonuc yok cevap bıle gelmıyor bazen

sorum şu banlanan siteyle baglantımın olması neye gore belırlenıyor?

ornegın banlanmıs sıte diger sitelerim aynı IP uzerınde buda bır sebep mi acaba yoksa whois mi cekip bakıyorlar hesaplara anlamadım gitti yani?

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benin ilk banlanan siteye hiç kodları eklemedimki ondan değil yani kodu banlanmış siteden bulmadı onu merak etmeyin soyadımdam ve adresimden buldu büyük bir ihtimalle ne yani ben ömür boyu adsanse kullanılmamaya mı mahkum edilsim bence bu googlenin bu kuralı çook saçma hesabı kapatıyorsan kapat kardeşim ama bunu diğer hesaplara mal edemessin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5