Defalarca defalarca konuşuldu bu konu.her siteden para kazanılmaz diye.
Para kazacaksanız para kazanılacak siteler açmanız gerek.Açtığınız o sitelere dogal yollardan hedef kitleli ziyaretçiler göndermeniz gerek.
örnegin ingilizce evcil hayvan sitesi açarsanız yada köpek sitesi açarsanız.sitenizde onlarca veteriner hekim reklamı yada köpek maması reklamı çıkıyor.Sitenize köpekler hakkında bilgi edinmek için gelen bir ziyaretçide, köpek aşıları, indirimli aşı günleri reklamlarına, yani reklamlara tıklıyor.
bi arkadaşımın sibirya kurtları hakkında sitesi var.günlük ziyaretçi sayısı 250 tekil ama günlük kazanç ortalaması 33$
Günde 600$ yapan abiler var.var diyorum çünkü kendi gözlerimle görüyorum.adamın 20 den fazla yabancı içerikli sitelesi var.
ve hergün kasıyor çalışıyor makaleler yazıyor ingilizce dublicate content olayına düşmemek için kendi makalelerini kendi yazıyor yada okudugu makaleleri kendi cümleleri ile harmanlayıp tekrar yayınlıyor sitelerinde.
Şimdi gelelim az kazanıyoruz diyen arkadaşların sitesine örnek komik içerikli bir türk sitesi için,
Kendinizi reklam verenin yerine koyun.Bir hosting şirketi patronu olsanız,
hiç dermisiniz Şahan, cem yılmaz reklam filmleri, komik fıkralar kelimelerinde benim hosting reklamım çıksın ve tık başına 2$ vereyim.
tabiki demezsiniz.
ben sitelerimi 99 yılında yapmaya başladığımda türkü içerikli sitemden yada,
şiir sitemden bir gün para kazanmak için yapmadım sevdigim için yaptım ve yapmaktayım hala.bu sitelerden günde 2$ kazanıyorum bereket versin diyorum.
bu içeriklerden daha fazla kazanılamayacagını biliyorum.
Para kazanmak içinde ingilizce içerikli sitelere ağırlık verdim.