casibom casibom giriş
İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!
Hacklink Market

Google Adsense Basvuru

fRat

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Arkadaşlar 2 hafta once yaptım basvuruyu sizce ne zman cevap gelcek?Ne kadar suruyor en cok cevap atmalari bilgilendirseniz sevinirim...

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18

Cevap tabikide bu değil..

Adsense başvurularında kesin bir zaman dilimi yoktur.Sitenizin kalitesine göre, sürecin kısaldığını söylüyorlar ancak bunların hepsi doğrulanmamış şeylerdir. 1 saatte de onay alabilirsiniz, 1 aydada 5 aydada.. Forumda bazı arkadaşlarımızın paylaştığı, hızlı adsense hesabı açma takdikleri var, onlara bir bakarsanız işe yarayabilir.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
ben banlı domainle başvurdum iki gunde kabul etti :) bakalım ne zaman anlayıp banlayacak :) komedi bu google ya :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben banlı domainle başvurdum iki gunde kabul etti :) bakalım ne zaman anlayıp banlayacak :) komedi bu google ya :)

domain banlanmıyor hesap banlandıgı için banlanmış site ile tekrar başka isim adres ile başvurunda kabul edilirsin. Egerki banlanan hesabın ile ilişkilendirme bulunursa banlanırsın.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
hesapım acık hocam domainim banlanmıştı zamanında yani sadece domain ban hesap acıktı şimdi o banlanan domainle başvurdum ve kabul etti :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hesapım acık hocam domainim banlanmıştı zamanında yani sadece domain ban hesap acıktı şimdi o banlanan domainle başvurdum ve kabul etti :)

senin banlanma degil kanal banlanma olmuş yani egerki o sitede kanallam kullandın ise sadece bazı durumalrda kanal banlanıyor hesap duruyor

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
of be hocam o banlanan domaini ilk adsense başvurusu yaparken ana domain olarak kullanmıştım sonra domain i banladı google hesabım acık gecen gun o banlanan domainle birdaha başvurdum ve kabul etti :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
acıkcası garip bir durum ilk defa duydum şahsen google yaptıklarına fikir yürütmek bile zorlaştı

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
acıkcası garip bir durum ilk defa duydum şahsen google yaptıklarına fikir yürütmek bile zorlaştı

Yok yok doğrudur, af sistemi buda :) Belli bir süre sonra, genelde de site içeriği komple değiştikden sonra bunu uyguluyor google.Kuralları bozmayan birşey varsa incelemede onay veriyor. Eh birde buna şenolun balını eklersek, 2 gün bile uzun süre.. 2 saati geçmemesi lazımdı :)

ozk4n

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beni 2 3 saatte kabul etmişti başvurduğumda :/

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.