İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

google adsense hesabımı iptal mi etti ?

M

mgurkut

Misafir
Account Not Active
An AdSense account does not exist for this login, as it is associated with an unapproved application. For more information about your application, please review the message we sent to the email address you provided with your application.

bu adsense hesabıma bakmaya çalıştığımda karşıma çıkıyor işin kötü tarafı bu notta belirtilen mail adresini artık kullanamıyorum

adsenseye bi kaç gün önceden mail attım yazdım ki email adresim gmail di ve şu anda şifre hatası veriyor.. cevap geldi üzgünüz sadece kayıtlı oldugunuz email adresinden yazdıklarınızda siz olduğunuza emin olabiliriz diye.. bu arada gmail e mail attım bi çok defa hâla cevap yok 6 gün oluyor.. şimdi adsense hesabıma girince inactive diyor.. fakat sayfamda reklamlar çıkmaya dewam ediyor.. e peki google banladığı adreslerden oto olarak kaldıramıyor mu veya kaldırmıyor mu reklamlarını ?

şimdi soracaksınız eminim ben yazayım :)

bu üye olduğum gmail adresi benim ilk gmailimdi bir arkadaşım beni invite etmişti.. verdiğim mail adresinden eminim ...yahoo.com du.. forgot your password e girdiğimde bana hangi gmail adresini kaybettiğimi soruyor bende oraya yazıyorum ..gmail.com diye.. sonra bana 5-6 harfli kör sorusu soruyo ;-) onu da yazıyorum sonra yahoo.com adresinize password resetleme adresiniz gönderildi diyor.. fakat ne gelen war ne giden :( kötü bi durum aklınızda bulunsun bence bu benim başıma gelenler.. bu arada abuse diye bi help leri war gmailin oraya yahoo mailimden mail gönderip yardım istedim cevap falan gelmedi.. sonra bi adres daha buldum gmail help e ulaşabilecek ona da mail attım ondan da cevap gelmedi.. ne yapayım ki şimdi
 
M

mgurkut

Misafir
çok teşekkür ederim dostum ama inanki 6 gündür deniyorum mail atmadığım google yardım adresi kalmadı nerdeyse.. ilk gmail im gitti şimdi ise adsense hesabım ne iştir anlamadım walla ne yapacağımı da bilmiyorum adsense yi neden iptal ettiler onu da anlayamıyorum cunku mailim açılmıyor.. :(

bu arada bu adamlar beni banlamışlarsa eğer hesabımdaki parayı otomatik olarak silerler mi yoksa gönderirler mi bilgisi olan war mı ?
 

CeS

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Eylül 2004
Mesajlar
107
Reaction score
0
banlandiysen silinmiştir ancak o ban mesajı değil !
gmailda ne diyor accountunu şifreni falan yazdıktan sonra ???
 
M

mgurkut

Misafir
direkt türkcesini yazayım ben..

yanlış password girdiniz.. şu anda [email protected] adresine ulaşmaya çalışıyorsunuz kontrol edip tekrar deneyiniz gibi bişey diyor.. yine yazınca yine aynı.. ısrar edince bu defa şu 4-5 harflik kör sorusu dediğim kelime ile birlikte geliyor login sayfası..

yaw işin kötü tarafı adamlar cevap wermiyor.. tamam kabul ingilizcem çok iyi değil ama şu ilk maili patronumla beraber yazdım ve adam ingiltereli yani ingiliz.. gayet güzel ve kapsamlı olarak anlattık sorunu ama herifler cevap yazmadı :( hadi dedim o attığım mailden ulaşmadı bunlara (geri falan dönmedi mail sadece ihtimal) başka mail adresimden tekrar denedim.. sonra inat ettim gmail aldım bi tane daha ondan da attım mail ama adamlarda tık yok :(
 
M

mgurkut

Misafir
yaw Jennifer Lopez'e inat edip bu kadar mail gönderseydim hatun dayanamayıp cevap werecekti bana.. bi bunlar cevap wermiyor hâla :(
 
M

mgurkut

Misafir
bu arada artık sayfamda reklamların yerinde
You are not authorized to view this page
yazısı çıkıyor kısacası şutlandım da sebebini öğrenebilseydim keşke.. neyse iyi sabahlar herşey için teşekkürler..
 

CeS

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Eylül 2004
Mesajlar
107
Reaction score
0
İlginç ama bu konuyla ilgilenen gmail bölümü olması lazım ve cevap vermeleri lazım yani bilmiorm heriflerin sitesindede mail adresi yok ya yapabilcein tek şey bidaha ve bidaha denemek .Sen onların bi müşterisi gibisin ve senin email atman ve buna cevap beklemen hakkın ayrıca dediin gibi 6 gündür bekliyorsan yapabilcek bişey yok tekrar mail gönder :( !!!!!
J-Loyada ulaşmak daha zordur heralde :cool:
 

CeS

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Eylül 2004
Mesajlar
107
Reaction score
0
Büüü evet dediin doru biraz yemişsin gibi ancak ilk söylediğin mesajdan daha çok bulunduğun başvurunuhn uyumsuzluğundan dolayı diyor ilginç bi konu !!!
Neyse yardım edemediim için üzgünüm :(
İyi günler ...
 
U

ulukislali

Misafir
mgurgut, arkadas gercekci olacak olursan, yaptigin bazi hatalar var mi acaba? Mesela baska bir rechnerden SIKCA google'i tiklama, reklam yapip baskalarinin tiklamasini isteme gibi. Sence senin yapmis olabilecegin hata neyse, yazarsan, diger arkadaslara yardimci olursun saniyorum ki onlar da benzer hatalari yapmasinlar.
Google saniyorum bu isi cok iyi organize ediyor ve ufak bir hatayi bile kabul etmiyor. O yüzden herkese tavsiyem aza kanaat etmeleri, ac gözlü olmamalari, yoksa bir gün foyalar ortaya cikiyor ve cok alayim derken, azi da alamiyorsunuz.
Selamlar
.................................... www.berin.de
 
M

mgurkut

Misafir
ya ben günlük hiti 100 ü geçmeyen bi siteye sahibim.. ilk başta hedefim 10.000 resimdi şimdi 16.000 i geçtim ve ben kimseye tıkla demedim ama tıklama sayılarında artış wardı tabii.. yani eğer adamlar attıkları mailde diyorlarsa aynı ip aralığından hit aldın o yüzden iptal ettik bu bana haksızlık olur cunku KKTC de sadece 2 tane isp war ve bunların da ip aralıkları belli.. ne yani benim arkadaşlarım siteye girdiğinde sakın tıklamayın mı diyecektim ?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst