İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Adsense İcad oldu Mertlik Bozuldu :)

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bakıyorum da karşımızda güvenilir bir şirket görünce hiç dayanamıyoruz. haklıyız da. asıl yapmamız gereken de bu.
şimdi söyleyeceklerim mail oku para kazancılar ve buna benzer üye ol kazan , reklam izle kazan vs. ile ilgilenen ve ısrar eden arkadaşlarla ilgili.
forumun bu bölümünde yazdığım yazılarda baştan beri bu şekilde para kazanılamaz diyordum. ve hala da diyorum ve adım gibi eminim ki böyle şeylerle ilgilenmek zaman kaybından başka şeyler değildir.
Google , kitapyurdu ( eğer gönderirse updated ) dışında para kazanmak neredeyse imkansız.
bu işlere yeni başlayanlara en büyük tavsiyem büyük ve yıllanmış siteleri incelemeleri ve bu sitelerin kullandığı sponsorları kullanmaları.
aksi halde çok fazla zaman kaybetmiş olursunuz.
umarım bu bölüme yeni gelen arkadaşlar yazdıklarıma inanırlar.

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdi söyleyeceklerim mail oku para kazancılar ve buna benzer üye ol kazan , reklam izle kazan vs. ile ilgilenen ve ısrar eden arkadaşlarla ilgili.
forumun bu bölümünde yazdığım yazılarda baştan beri bu şekilde para kazanılamaz diyordum. ve hala da diyorum ve adım gibi eminim ki böyle şeylerle ilgilenmek zaman kaybından başka şeyler değildir.

Bencede bosuna vakit ve emek kaybetmektir.

Google , kitapyurdu ( eğer gönderirse updated ) dışında para kazanmak neredeyse imkansız.
Bence daha bir suru method var para kazanmak icin. Mesela:
Link / reklam satmak
baska guvenilir affiliate lere uye olmak
reklam sirketlerine uye olma (fastclick gibi)
Hosting isi yapmak, eger anliyorsak
Dizayn isi yapmak, eger anliyorsak
Programlama yapmak, eger anliyorsak
vs, vs, vs
yani isini bilene internette para cok bence.

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hotweb' Alıntı:

Link / reklam satmak
vs, vs, vs

Bencede bilgisayardan anlıyan internette parayı bulur...Hem de aylık 100-200 degil iyi bir sistem kursa binlerce dolar bile kazanabilir cünkü türkiyede adam gibi bir getref,fastclick yada kucuk bir google gibi bir sistemi bile yok.Olsa bile güvenebileceğimiz yok hep üyelerini kazıklıyorlar halbuki kazıklamasak birbirimizi türkiye internette yabancı şirketlere bil rakip olur...

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Üyelerini kazikliyorlar ammmaa.. üyeri de az deil hani.. turk milleti olarak nasil hile yaparizin derdindeyiz.. boyle olunca da turk sponsorlar biyere kadar dayaniyor, (boylece ya tıklamalari saymayip webmasterin hakkini yiyorlar ya da tıklamalar sayılarak sponsorun hakki yeniliyor.) cunku onlar ne google kadar prof. nede güçlü.. Bu soylediklerim ne her sponsor için gecerlidir ne de her webmaster için.. kimse üstüne alinmasin (alinmasi gerekenler alinabilir)

Eğitim şart :)

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hotweb' Alıntı:

Link / reklam satmak
vs, vs, vs

link satmak : çok nadir olur arada bir genel olarak kazandırmaz.
reklam satmak : hepimiz bu konuda çok yaralıyız. keşke reklam veren olsa da satsak.
fastclick : türkçe site ile çok zor. yabancı bir site yapmak da gerçekten kolay iş değil.
hostin e-ticarete giriyor. onları saymaya kalksak ohooo. bilgisayar sat , cep telefonu sat , emlakçılık yap , arkadaş bulma sitesi aç vs. bunlar tam olarak bu konunun içine girmiyor.
dizayn da farklı bi boyut. yani burda benim bahsetmek istediğim websitesi olan insanların nasıl kazanacağı. ayrıyetten mail oku para kazan reklam izle vs. bunlar için söylüyorum . online olaylar yani.
programlama da bunların dışında.

kısacası söylemek istediklerim SPONSORLAR adı altında toplanabilir.

iyi çalışmalar.

power

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
internetden iyi para kazanan insanlar var.Neler yaparsınız neler direk kişiyle alakalı bugun hale 1000-200 $ internet sitesi yapanlar var.Çok pasit seyleri pazarlama sanatıyla muthiş görkemli hale getirenler.

bi ben kazanamadım netden para ama turktelekom'a verdiğimiz destek yeter ;)

P

Parae

Misafir
Artık Oku kazanlara o kadar çok vakit harcayamıyorum , bu yüzden önceki payout dönemlerime göre düşüşteyim ...
Ama Google olsun vs , siteye koyuyorsun o orda sana kazandırıyor :) .. Oku kazan gibi degil ..

Oku Kazan işinde hiç para yok denemez ,

Oku Kazan işini savundugumdan veya alt üye toplamaya çalıştıgımdan bunu söylemiyorum , alt üye toplamayada ihtiyacım olmadıgını beni tanıyan bilir burdan 1-2 kişi toplamak yerine 1000'den fazla yabancı alt üye topladıgımıda bilirler ...

tekrar geleyim asıl meseleye ...

Ben oku kazan dışında tikla kazan yada surf yap kazan ile uğraşmıyorum ...
Oku Kazanla uğraşıp çok yüksek meblağalar kazanan yabancılar var ama iyi bir hiti olan sitenin google 'dan kazandıgı kadar olamaz ...

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar yanlış anlaışılmasın ama bir soru sormak istiyorum gerçekten mail oku para kazan işinden kazandığınız toplam para miktarını yazabilir misiniz?
bu sadece samimi bir ricadır.

P

Parae

Misafir
Forumda Benim kadar ciddi Oku kazan işi ile ilgilenmiş kişi yok(tur) ...
Kazandığım miktarı yazmıyayım ama Ele gelebilcek meblağalar aldım Ve bu meblağların arasında Sattığım oku kazan Hesaplarının paraları falanda var ..., Ama artık Bazı sebeplerden dolayı aktif olamıyorum dolayısıyla payout alamıyorum diyebiliriz. (genede hesap satıyoruz , 1-2 payout alıyoruz derken 30-40 alıyorum)..

M

malatyasporlu

Misafir
Aforizmalar' Alıntı:
arkadaşlar yanlış anlaışılmasın ama bir soru sormak istiyorum gerçekten mail oku para kazan işinden kazandığınız toplam para miktarını yazabilir misiniz?
bu sadece samimi bir ricadır.

3 ay uğraştım 20 cent :) oda elime geçmedi e-goldda duruyor :)

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki harcadığınız zaman , verdiğiniz emek , bozduğunuz gözleriniz ve özellikle internet için ödediğiniz paraları da hesaba katarsak bunun kari nedir bunu yeni başlayan arkadaşlar için anlatır mısınız ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.