İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

google adsense kazanclari

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Ozan@Mp3-tr' Alıntı:
Sadece google için bi site yaptım. Bunu yakında geliştiricem baya çünkü inanılmaz iyi kazandırıyor.
Mp3-tr'nin hitinin 5'te 1'i fakat 2katı daha fazla kazandırıyor.
adresi http://xxx.com/ (edit ARKaDaS)
burda doğrudan google'ın reklamları çıkıyor ayrıca text de değil banner reklamlar ve sanırım google'ın tıklama başına verdiği en yüksek rakamı veriyorlar bana :)
Açık ve Net : Bu arkadasın bu forumdan atılmasını istiyorum.
Başka bir arkadasın Bu konuda açtıgı konu kilitlendi..
Bahsi gecen URL ye girdim ve anasayfam degisti.
www.site.com yazdıgım taktirde yine bu url aciliyor. Bilgisayarda Deepfreze olmasa basıma bir ton iş acılacaktı. Böylelerinin bu forumda barındırılmasına karsıyım.

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gerekli açıklamayı özelinize yaptım forumdakilerinde görmesi için tekrar yapıyorum.. Konu hiçbir içerik ve paylaşım olmadığı için kilitlenmiştir.. Eğer kullanıcı hakkında bir sorununuz varsa konuyu iyinet forumlarıyla ilgili bölümüne ya da yöneticilerimizden birinin özeline mesaj atarak iletebilirsiniz..

Bu şekilde konunun inclenmesi sağlanacaktır..

Anasayfanınız değiştiysede size bir antikod yolluyorum aşağıdaki ekte anasayfanızı düzeltir..

İyi çalışmalar..

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Tsk ederim. Zaten Pc kapanıp acıldıgında hersey eski haline dönüyor. Döndüde zaten :)

H

hibrahim

Misafir
silenceofdarkness' Alıntı:
peki ibrahim sitende adsense reklamlarini link gibi kullanmişssin yanına yazi koymussun sanki link gibi duruyor ama tıklan ma oranlari mutlak yuksek olur da bu kuralara aykırı degil demi
aksine google teknolojisi reklamın nerede olduğunu anlıyor ve ona göre para veriyor ve alakalı bir yere koyulmuşsa daha fazla veriyor. text reklamların en önemli avantajıda budur zaten sayfa içeriği gibi görübür ler ama içerikle alakalı olduğundan yasak fln değiller

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yanına buraya tıklayın sponsorumuzdur gibisinden yazılar koymak yasaktır silenceofdarkness..

Sayfa bileşenleri reklamların herhangi bir kısmını kapatmamalı ve metin, adres gibi reklam bileşenlerinin renkleri görünür olmalıdır. bu kural dahilinde ise reklamların borderı ya da rengiyle istenildiği gibi oynanabilir.. Ama önemli olan url, açıklama ve başlığında gözükür olması..

İyi çalışmalar..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.