Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben hala deneme ödemesi alamadım demiştim. Hesabı takip etmek yerine adsense doğrulanmamış yazan yeri takip etmem yeterli değilmi? Para yatınca doğrulamada aktif olacaktır heralde.
Merhaba ben hala deneme ödemesi alamadım demiştim. Hesabı takip etmek yerine adsense doğrulanmamış yazan yeri takip etmem yeterli değilmi? Para yatınca doğrulamada aktif olacaktır heralde.
Hayır, siz gelen miktarı girip doğrulamazsanız orada hep "doğrulanmadı" yazar. Siz banka hesabınızı sürekli kontrol edin. Google'dan minik bir ödeme gelecek. O miktarı "doğrula" kısmından gireceksiniz.
Bankayı aradım bu nedir herkes ödeme aldı biz alamadık dedim tamam beyfendi EFT'nizi hesabınıza aktarıyorum dedi teşekkür ederim dedim velasılı kelam 18.05 itibariyle yattı İşbankası - AYDIN 19.40 itibariyle bitti bir dahaki adsense ödemesi başlığına kadar esen kalın
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5