İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google AdSense online web seminerlerini ayağınıza getiriyor

murdock

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Mart 2005
Mesajlar
1,273
Reaction score
3
Merhaba,


Yeni AdSense web seminerleri dizisini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu, AdSense Web Semineri Ekibi tarafından gönderilecek bir dizi haber bülteninin ilkidir. Bülten, yaklaşan web seminerlerinin içeriğiyle alakalı bilgilerin yanı sıra, yaklaşan etkinliklerle ilgili haberler de içerir.


Yayıncılarımız bizden daha uygulamaya dönük, etkileşimli bir AdSense eğitimi istiyordu. Bu isteklerine kulak verdik. Bu web seminerleri, AdSense hesabınızdan daha iyi yararlanmanıza ve AdSense gelir potansiyelinizi artırmanıza yardımcı olacak ve AdSense uzmanlarına danışmanıza olanak sağlayacaktır. Bu etkinlikleri, yayıncılardan aldığımız geribildirimler üzerine düzenliyoruz. Umarız optimizasyon ve reklamverenleri sitenize çekme konusunda sık sorduğunuz sorulara cevap verebiliriz. Gerçekleştireceğimiz ilk 3 web seminerini aşağıda görebilirsiniz:

AdSense'i Etkili Bir Şekilde Kullanma-Optimizasyon temelleri: AdSense gelir modelini genel hatlarıyla tanıyın ve bu modele dayanarak gelirinizi maksimize etmek için hesabınızda ve reklam yerleşiminiz üzerinde yapabileceğiniz değişiklikler hakkında bilgi edinin. Size, hesabınızda yapacağınız küçük değişikliklerin nasıl daha fazla kazanç elde etmenizi sağlayabileceğini gösteren, başarısı kanıtlanmış düzen örnekleri sunuyoruz. Bu örnekler, gelirini artırmak için pratik ipuçları arayan yayıncılar ve henüz yeni başlayan yayıncılar için idealdir. Web seminerine katılmak için, lütfen AdSense girişinizi ve Yayıncı Kimliğinizi kullanarak katılımınızı kaydettirin. Kayıt sayfaları İngilizce, ancak seminerlerin içeriği Türkçe olacaktır.
AdSense'i Etkili Bir Şekilde Kullanma-Reklamverenlerle ilişki kurma: Web siteniz büyüdükçe, web sitenizde reklam vermek isteyen reklamverenlerin sayısı artacaktır. Bu web seminerinde, yerleşim hedeflemeyi ve reklamverenlerimiz için web sitenizin görünürlüğünü nasıl artırabileceğiniz konusunu daha ayrıntılı bir şekilde ele alacağız. Ayrıca, reklamveren destek ekibimizin üyelerinden biri, reklamverenlerin bir sitede tam olarak ne aradığını ele alacak. Web seminerine katılmak için, lütfen AdSense girişinizi ve Yayıncı Kimliğinizi kullanarak katılımınızı kaydettirin.
Google Reklam Yöneticisi'ni kullanmaya başlama: Tüm doğrudan satılan ve ağ tabanlı envanterinizi etkili bir şekilde yönetmenize yardımcı olan reklam yöneticimizi genel hatlarıyla tanıyın. Bu sunumun ardından, ürünün tüm avantajlarını ve nasıl kullanılacağını öğrenmiş olacaksınız. Web seminerine katılmak için, lütfen AdSense girişinizi ve Yayıncı Kimliğinizi kullanarak katılımınızı kaydettirin. Bu seminerin dili İngilizcedir.
Bu web seminerlerine katılım sınırlı olduğundan, ilgilenen yayıncıların erken kaydolması önerilir.

1: Not: bu etkinliğin saati 14:00 (GMT); sizin saat diliminizde 16.00 olacaktır.
2: Web semineri etkinliği Türkçe olmakla birlikte, bir gün önceden size İngilizce bir anımsatıcı e-postası gönderilir.

İleride, her üç ayda bir bu tür web seminerleri vereceğiz ve bu seminerleri, sizin gereksinimleriniz doğrultusunda hazırlamaya çalışacağız. Her oturumun ardından, bize görüşlerinizi bildirebileceksiniz. Bu bilgileri, size özel yeni web seminerleri hazırlamak için kullanacağız! Bu süre içinde, aşağıdaki öneriler, AdSense Hesabınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir:

Boyutu büyük tutmakta yarar var: Reklamverenler arasında en popüler üç reklam biçimi 300x250 orta boy dikdörtgen, 728x90 büyük banner ve 160x600 dikeydir.
Görüntü önemlidir: Site tasarımınızı tamamlayan renkler seçerek, kullanıcıların reklamlarınızı okuma olasılığını artırabilirsiniz.
Reklam yerleşimine önem verin: Reklamlarınızı, kullanıcıların bakma olasılığının en yüksek olduğu konumlara yerleştirin.
Kanallarınızı doğru reklamverenlere açın: Siteniz için özel kanallar oluştururken, envanterinizin reklamverenler tarafından yerleşime dayalı olarak hedeflenme olasılığını artırmak için 'Reklamverenlerin bu kanalı hedeflemesine izin ver seçeneğinin kutusunu işaretleyin.
Blogumuza abone olun (Inside AdSense blog): Inside AdSense blogunda her zaman bu tür ipuçlarına yer verilir! Sitenizden elde ettiğiniz reklam gelirini maksimize etme yöntemlerini daha kapsamlı olarak öğrenmek için, bu ilk web semineri serimizde bize katılın. Sizi aramızda görmeyi heyecanla bekliyoruz. Gelecek web seminerlerini size haber bültenleriyle duyurmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla,

AdSense Web Semineri Ekibi

---------------

Böyle bir email geldi.Ben katılıyorum.Sizede geldiyse 3 seminerede katılmanızı tavsiye ederim.
 

emerev

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ocak 2004
Mesajlar
129
Reaction score
0
Mail banada geldi. ama nasıl başvurucaz anlamadım açıkcası.
 

murdock

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Mart 2005
Mesajlar
1,273
Reaction score
3
kaydettirin lere tek tek tıklayarak açılan sayfalardan registere tıkla adını soyadını email adresini ve pub kodunu (ör: pub-1111111111) gir sonra emailına katıldığına dair bilgi gelecek.

sanırım tüm seminerler bizim saatimize göre 16:00da yapılacak.Sırasıyla günleride 4 mart-20mart-5mart olarak olması lazım.Nasıl giriş yapacağımızı sorarsanız, register yaptıktan sonra gelen emaillardaki linklerden günü geldiğinde girerek katılıcaz.Bu arada browserınızda flash, media player ve quicktime player yüklü olduğundan emin olun.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst