- Reaction score
- 0
www.adsense.turkticaretbirligi.com adresinden üye olmanızı rica ediyoruz tıkbaşına 10 kuruşvermeyi taahhüt ediyoruz serkan tatar:tiliacil 2,000 web site aranıyor
![]() |
![]() |
10 yaşındakilerin hepsi adsenseye rakip olmak istiyor
1980lerdeki köyden şehire gelmişleri kandırmak için söylenen 3. sınıf yalanlar gibi. Aklıma banker bilo geldi:deliarkadaşlar http://adsense.turkticaretbirligi.com/ bu adreste üye alımı başlamış bu firma için çok iyi demekteler
amerika ile ilgileri varmış ben kayıt oldum bekliyorum
Alan adı seçimi, Google Adsense ismiyle aynı yapılmış. Tema NNbreklam 'ın klonu olmuş. Yazılar keza aynı. Amacınız nedir ?
Çakma iş ilanı sitelerindeki iş hakkında hiçbir bilgi yazmayan numarayı ara aylık 5000 tl garantili iş denen safsatalar gibi. Sitenin sahibinin domain parasını ödeyebilecek kadar kazancı varmı acabaMilyar dolarlık yahoo, microsoft gibi şirketler adsenseye bırak rakip olmayı yakınından bile geçemezken sen subdomainlemi rakip olacaksın.
10 yaşında diyerek bence iyimser davranmışsın bence 10 bile değil. Daha önceki mesajı:
1980lerdeki köyden şehire gelmişleri kandırmak için söylenen 3. sınıf yalanlar gibi. Aklıma banker bilo geldi:deli