Hocam imzandaki sitede sanki çatır çatır kullanıyorsun gibi
imzamdaki site bana ait değil bir dostumun benim tek sitem var oda webozel.com
Amacın insanları bilgilendirmek olmasaydı zaten baştan farklı şekilde gelişirdi konu.
Bilgilerin yetersiz olabilir, benim de bilgilerim yetersiz olunca arkadaşlar yazıyorlar, uyarıyorlar, bundan utanmamak lazım.
Her kes, her konuda, her şeyi bilemez. Forumda yazılanları bazı arkadaşlar olduğu gibi uyguluyorlar.
Her zaman her kese tavsiyem, yazılanları önce beyninizin süzgecinden geçirin, sonra uygulayın. Ben dahil yanlış bir şeyler yazmış olabilirim diye.
Haklısın cahil insalara derdini anlatmak zordur.Ne demek istediğini hiçbir zaman anlarlar körü körüne sadece birşeyi bellerler... Dedidiğim gibi bunlar basit taktikler ben adsense kullanmıyorum kullanmadığımda bilgisiz olduğum anlamına gelmez
off yahu adam taktik verecek ama teknik bilmiyor...
sana tek diyeceğim şudur:
O zaman herkezin anladığı dilden konuşayım... Ben çok gördüm forumlarda adsense uzmanıyım diyeni sonra özel mesajla yalvaranları çok gördüm... Zaten uzman adsenseciyim diyen yalan söylüyordur bu işlerin nasıl işlediğini bilmiyorsunuz, sizin tek bildiğiniz şey tıklanınca para gelmesi; birde bu taktiklerden başka bildiğiniz birşey yok... Londra'da master yaparken bir rektörüm sayesinde Google London Şirketinden biri ile tanıştım hani şu mühendis dediklerinizden... masa başı işleri yok.İşleri laptoplarında tek tuşa basmak... Adsense giderlerini görünce şok oldum siz zannediyorsunuz ki aman indexinize bakacaklar.Yok işte efenim üye tıklamasına bakacaklar falan... tamamen yalan... Şunuda söyleyeyim adsense size amaaaan bu gün buna işte 0.50 $ vereyim demiyor dikkat edenler olursa 3-4 yıl gibi rakamlar devir daim oluyor... Bunuda eski ve dikkatli adsense kullananlar bilir... Bilgileri yetersiz buluyorsanız 700tl verip kitabını okursunuz bu kadar basit... O zaman gelişmiş taktikleri anlarsanız. O kitap bendede var ben buraya onlarıda yazabilirdim, yazmadım çünkü sizin sitelerinizle benim sitelerim arasında bir fark olması lazım değilmi? Makaleler gelişime açıktır hiç kimseye "hadi leen senin dediğinde olurmu" öyle dediğimi gördünüz mü hiç?
Lafın kısası bana teknik bilgisi yok diyenler amatör diyen arkadaşlara olsun... bu yazıyı üstüne alan olursa sorun olmaz benim için.Emin olunki sizin SEO'nun başı Adsense'nin başı bu işler ondan sorulur dediğiniz adamların hiçbirşey bildiği yok.
Ayrıca bazı şeyleri bilmeden pot kırdığımı zanneden arkadaşlara buradan açık bir duyurum olsun;
Dediklerinizle çelişenler sizsiniz...En azından sizin gönüzde pot kıracak kadar bilgim var keşke herkezin o kadar bilgisi olsaydı.
Diyeceklerim bu kadar konuyu ne kadar saptırır kişiye yönelik yorum yaparsanız bir sonraki yorumum bu kadar yumuşak ve genele yönelik olmaz...
İyi Forumlar Teşekkürler.