Google Adwords Faydaları

anilkales

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
4 Ağustos 2018
Mesajlar
26
Reaction score
2
Arama Motorun Sayesinde Ziyaretçi

Arama motorları ziyaretçi çekmek için organik bir işlem gerçekleştirmeniz gerekir. Anahtar kelimelerde en üst sıralara çıktığınız Google Adwords sayesinde arama motorundan işletmenize yoğun olarak müşteri çekebilirsiniz. Unutmayın amaç en üst sırada yer almaktır.

Hızlı Sonuç

SEO çalışmaları vakit alan ve sonuçlarını belli bir süreç sonunda gördüğünüz uygulamalardır. Google reklamları ise tam tersine işler. Reklamlarda yer aldığınız anda ziyaretçi artışı yakalayabilirsiniz.

Bir Tek Hedef Kitleye Ulaşma

Google aramalarından gelen ziyaretçiler direkt olarak sayfanıza ilgi duyan kişilerdir. Bu yüzden pazarlandığınız ürün ya da hizmet için müşterilerdir. Google reklamları için harcamanız size doğru müşteri olarak geri döner. Google bölgesel sonuçları en doğru gösteren arama motorudur. Bu yüzden yerel sonuçlarda çıkacağınız reklamlarla hedef kitleyi çekebilirsiniz.

Marka Konumlandırması ve Bilinirlik Sağlanır

İnternette her gün 3 milyar insan arama yapıyor. Bu yüzden aramalarda yer almanız markanızın bilinmesine katkı sağlar. Bir televizyon reklamı için yüksek ücret ödeyebilirsiniz. Ancak insanlar hizmetlerinizi görmezse paranız boşa gider. İnsanlar merak ettiği her şeyi Google üzerinde arar. Bu yüzden Google arama motorunda üst sıralarda olanlar daha çok tercih edilir.
 

reel03

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
26 Nisan 2019
Mesajlar
16
Reaction score
0
Konum
TR
eğer sitenizin anahtar kelimerinde rekabet yüksekse, adwords reklamları mantıklı. sonrasında yavaş yavaş seo çalışması yapılabilir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst