Google Adwords Reklam Verme

anilkales

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
4 Ağustos 2018
Mesajlar
26
Reaction score
2
  • İlk etapta bir gmail hesabına sahip olmalısınız. Gmail, Google’ın mail sistemidir ve Google üzerinde aratarak kaydolma linkine ulaşabilir ve kişisel bir hesap oluşturabilirsiniz.
  • Google Adwors uygulamasına girerek gmail hesabını yardımıyla bir hesap oluşturmalısınız. Adwords uygulamasına girince kampanya adı oluşturmalısınız. İşletme türünüz ve belirlediğiniz hedef kitleye uyumlu olacak bir kampanya adı oluşturmanız önemlidir.
  • Daha sonra bölgeyi seçeceksiniz. Ancak bu aşamada dikkat edin. Ankara üzerinde hizmet veren ve hedef kitlesi burada yer alan işletmeler bölge seçmediyse reklam bütçesini boşa harcamış olur.
  • Reklam bütçesi oluşturmanız gerekiyor. İlk defa Google Adwords üzerinden reklam veriyorsanız bütçenizin düşük olması faydanıza olur. Google reklam verirken doğru kitleye ulaşmak tecrübe işidir. Bu iş için hizmet veren şirketler bulunur. Bu şirketleri kullanmadan en doğru hedef kitleye tecrübe kazanarak ulaşabilirsiniz. İşletmeniz için seçeceğiniz anahtar kelimeler önem taşır. Düşük bütçeyle girdiğiniz birkaç deneme sonunda reklam veriminiz artar. Google reklam vereceğiniz ücreti siz belirliyorsunuz. Ne kadar para yatırırsanız reklamınız o ölçüde geniş bir kitleye ulaşır. Google Adwords uygulaması sabit bir reklam ücreti uygulamaz, ücret tutarı tamamen sizin elinizde şekillenir.
  • Belirlediğiniz anahtar kelimeler işletmenizi direkt olarak hedef almalı ve size özel şekilde oluşturulmalıdır. Eğer bu iki uyum varsa reklamınız direkt olarak hedef kitlenize ulaşacaktır.
  • Faturalandırma aşamasında ise sizden istenen belgeleri doğru bir şekilde eksiksiz olarak girmeniz gerekir.
  • Ödeme işlemi için Google Adwords sizlere farklı seçenekler sunar. Siz istediğiniz ödeme yöntemini seçebilir ya da promosyon kodunuzu girebilirsiniz.
  • Google Adwords ile reklam verdikten sonra rapor, analiz ve istatistikleri takip edebilirsiniz. Bu sayede bir sonraki reklamınız için fikir sahibi olabilirsiniz. Her yeni deneme işletmenize daha doğru ve daha fazla müşteri çekebilir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst