İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google+ Aldı Başını Gidiyor

cerezlerim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba. Facebook nasıl da aldı başın açık ara, dört nala gidiyor hepimiz görebiliyoruz değil mi ? Bunu gören Google yetkilileri de geri durur mu. Yaklaşık üç sene önce Facebook' a karşı kullanıma sunduğu Google+ sosyal ağındaki müthiş gelişmeler kullanıcıları heyecanlandırmakta. Sizi bilmem ama ben tam keşfedemediğimden midir nedir Google+' a inanılmaz bir iştiyak besliyorum :) Hoşuma gidiyor üründe gezinmek ve vakit geçirmek.

Google+ Gözden Düştü mü ?

İlk başlarda müthiş bir ilgi gören sosyal ağ, sonra gözden düşmüştü. Buna rağmen Google başkan yardımcısı Vic Gundotra blogunda yaptığı açıklamada, iddiaların asılsız olduğunu, Mayıs ayı içerisinde 390 milyon olan aktif kullanıcı sayısına sahip olan Google+' ın, Kasım ayı ile bilrlikte 540 milyon aktif kullanıcı sayısına eriştiklerini, bununla birlikte siteye her hafta 1,5 milyar fotoğrafın yüklendiği ve sitede her an 300 milyon aktif kullanıcının bulunduğunu belirterek, Google+ için yeni güncellemelerin de hazır olduğunu kaydetti. Sitenin fotoğraf özelliklerinde güncellemeye gidecek olan dev şirket, ayrıca sosyal ağın ücretsiz mesajlaşma servisi olan Hangouts özelliğinde de güncelleme gerçekleştirecek.

Hangouts' da Devrim

Tamamlanacak olan güncellemelerle Hangouts özelliği ile hem bilgisayarlarımızdan, hem de mobil cihazlarımızdan tam ekran video konferans yapabilir hale geleceğiz. Ne harika bir özellik değil mi ?

Web kamera ışıklarıyla oynamamıza gerek kalmadan Hangouts bizim için kendisi ortama göre gereken ayarlamaları yapacak, bize de yalnızca video görüşme başlatma kalacak. Birşey daha var ki o da tadından yenmeyecek bir özellik. Android ile Hangouts kullananlar, SMS desteği ve lokasyon paylaşım yeteneğini de beraberinde elde etmiş olacaklar.

Söz Sizde ;

Arkadaşlar, tüm bu yazılanlar sizi ne kadar etkilemektedir ? Siz Google+ hakkında neler düşünüyorsunuz ? Kıymetli yorumlarınızı benimle paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürler..

Kaynak: http://cerezlerim.blogspot.com/2013/12/google-ald-basn-gidiyor.html
İyi Çalışmalar..

seydia

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
18
Google+ nin google aramalarında siteye faydası olduğu bir gerçek.

seyfettin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google+ yı çok seviyorum. Bence her webmaster kullanmalı. Son güncelleme ilede googlede herkes resimli çıkamayacak. Çok aranan ve trafiği olanlar çıkacak.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5