Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
site:www.domain.com google bakıyorum ilk başta ana sayfa çıkmıyor hep indexledigi diğer sayfalar çıkıyor indeximın tekrar google indexlemek için ne yapmam gerek
ya arkadaşlar, benimde mesela www.gencmekan.biz açılalı 4 ay oldu ama pr3 yaşasın pr : P (pr ile de hiç işim olmaz) ama forum.gencmekan.biz 'de pr0 ve google index'i yok. sizce google forum'a uğramıyor mu ? bu ay şu ana kadar 30 kez uğramış amma..
Pr yüksek oldukça bot daha çok gelir Sitene forum.gencmekan.biz diye link al.Oranında pr değeri artsın.
Google botlarının siteni incelemesi birşeyi değiştirmez.Sitende özgün içerik bulundurmaya önem ver
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.