İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Analytics Yeni Arayüz

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Google Analytics Yeni Arayüzü değişmiş ben yeni farkettim. Forumda konu açılmadı sanırım açıldı ise düzeltelim.

Bu arayüzü gördünüz mü ilk başta onu sorayım? Gördüyseniz eskisine nazaran + ve - ' ler neler :) ?

Ekleme: Ekleme yapayım şimdi gördüm ve ziyaretçi akışına mutlaka bakın derim bakmayanlara :) harika olmuş bence

judgeofnight

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aylardır kullanıyorum :) Google programlarına ve uygulamalarına zaten aşırı ilgim var :) Adamlar çok iyi yapıyor kardeşim. Tasarımı açısından, işlevsellik açısından çok çok iyi. Sadece site kodumu bulmakta biraz zorlanmıştım ama daha sonra buldum onu da :D

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Ben eski arayüzündeydim de yeni arayüzüne yeni geçtim o yüzden sordum sizlere :) ama daha hoş olmuş gibime geldi ve iyi iş yapıyorlar. Acaba bu arayüzü herkes sevdimi ?

Adsense yeni arayüz bu kadar tuttu diyemem ama bu arayüz hoşuma gitti şahsen benim

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
analitik kullandığım ilk gün sitem lanetlenmişti, bir daha kullanmadım kullanmamda

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
kodu header a eklediğimde anasayfada headerdan başka bişey gözükmüyordu ve sürekli yeniliyordu sayfa kendini biyerlerden "kaynaktan bilgi alınıyor" gibi bişeyler diyordu
artık flash counter kullanıyorum

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Hımm anladım kod eklerken bir hata meydana geldi. Evet bu rastlanan birşey aslında.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.