İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google arama son sayfada: zaten görüntülenmekte olan X sayı kadar sonucu atladık.??

sekooo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Başlık yeterli gelmedi anlamsız gelebilir..Az çok bilgisi olan cevap verirse sevinirim zira önemli benim için..

Şimdi e-ticaret sitemde rekabetin düşük olduğu bir ürün adıyla google'da arama yapıyorum..Sitem sonuçlarda çıkmıyor.Son sayfada hepiniz görmüşsünüzdür. "Size en alakalı sonuçları gösterebilmek için, zaten görüntülenmekte olan 109 sonuca çok fazla benzeyen bazı girişleri atladık.
İsterseniz, aramanızı atladığımız sonuçları içerecek şekilde yeniden yapabilirsiniz.
" şeklinde ibare var..Tümünü göster dediğimde sitem sonuçlarda ya 1.sayfada ya 2. sayfada çıkıyor..Durum şu ki evet ürün açıklamasını başka sitelerden arakladım :) Google'da çakal tabii anladı araklama olduğunu ,aramada sitemi göstermedi...

Şimdi sorum şu: Eğer bunu çok fazla üründe yaptıysam google kopya içerik nedeniyle beni arka sıralara tekmeler mi ?(Tekmeledi zaten ama bundan mıdır? :hihi:)

Soru iki: ürün açıklamalarının hepsini değilse bile büyük kısmını özgün şekilde tekrar değiştirsem, google bot sayfaları tekrar indexlediğinde zaman içinde bu sorundan kurtulabilirmiyim, yoksa Yeniden değerlendirme mi istiycez.(Ne diycez yeniden değerlendirme talebinde: Abi pişmanım aldıklarımı geri verdim, sabıkamı kaldırmı diycez)

iLGİ VE ALAKA GÖSTERENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR..

sekooo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yokmu arkadaşlar bir fikri olan, forumdaki herkesin makalesi,seo ile ilgili sitesi var maşallah ama yanıt yok..O makaleleri nasıl yazdı o arkadaşlar merak ettim..Yoksa onlarda benim ürün bilgilerini girdiğim gibi kopyala - yapıştırmı yaptılar :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.