K
Kalbinde
Misafir
google aramada en yüksek üçreti veren kelime hangisi
evet çok güzel konu ben otel kelimeleri diye düşünüyorum ?Kalbinde' Alıntı:google aramada en yüksek üçreti veren kelime hangisi
i.s.a.q' Alıntı:bende bılıyorum ama paylaşamam.
TReX' Alıntı:Madem paylaşmayacaksın buraya niye mesaj yazıyorsun ? Madem söylemeyeceksin söylemeyeceğini niye söylüyosun ? (Bunları anlayabilecek kapasiten var mı acaba?
i.s.a.q' Alıntı:seni saygıya davet edıyorum.İnsanları hileye teşfik etmemek adına bu cumleyı kurmustum.
daha sakın olabılırsınız.saygılar.
ayrıca overture kayıtları tam bir palavra.
Bu kelımeler bu degerlerı sadece cok nadır verıyor.ve tam kelıme randımanını almanız gerekıyor.
mEsela oyle kelımeler varkı
ornegın 1 tıklamaya 1,14 ün altında ucret vermıyor
mesela 200 tıklamamı oldu alacagınız para 228 doların üstünde bır deger oluyor.Bunun altına asla inmiyor.
saygılar.
eflatun' Alıntı:Ben çok merak ettim o kelimeleri havadan yazması İnsanları gaza getirmek için iyi ancak yazılanda destek olmalı veriyor alıyor vs.. diil aldınmı? Kim almış?Hangisite dediğin miktarı almış?
Bişi yazarken kelime oyunları yapmayalım mana havada kalmasın , açık ve net yazalım..
Saygılar.
+ alkışşş diyorum sadece hile yapan biri olarak.oyunkurucu' Alıntı:Kendini reklamveren yerine koy ve googleda reklam verdigini düsün. Googleda neden reklam verirsin? Kendini, ürününü tanitmak ve bir sekilde veridigin reklamin yeniden paraya dönüsmesini saglamak icin degil mi? Peki googleda yayinlattigin reklamlarin bosa gittigini görürsen googleda bir daha reklam vermeyi düsünür müsün? Hayir!!!
Googleda reklamverenler azaldikca google daha az kazandiracak ve ondan sonra da webmasterler agizlariyla kus tutsa emeklerinin karsiligini alamayacaklar.
Saygilar
Goolge %20 kendisine alır geri kalan %80 lik kısmı publisher (yayıncılara) dağıtır.Google ye Türkiyeden Reklam ücreti olarak 50 Milyon $ gidiosa Bunun dönüşü Max 5,Milyon $ Kalan 45 Milyon $ ise googlenn cebinde.