1.sıra için isteyeceğim fiyat bütçeni sarsabilir,piyasayı düşürmek istemiyorum.Site 0'dan getirilmeyecek bile olsa 1.'lik istiyorsun.
Bende diyorum ki;
Her sıralamada olan siteler için kendine göre bi plân belirlemelisin. Bu plâna göre hareket edip, müştelerinin de daha memnun kalmasını sağlayabilirsin. Plânsız iş olmaz. Aklıma gelmişken söyleyim;
Bu işten ekmek yemek istiyorsan herhangi bir şirkete sığınmalısın. Örneğin ben yaptığım ödeme için fatura isterim. Ne vericeksiniz bana? Herhangi bi şirketin sitesini üst sıralara yükselttiğinizi varsayalım, adam bunu kasadan ödeyecek doğal olarak genel yönetim giderlerinde eksiklik görülücek.. Eee adam bu açığını nasıl kapatıcak? Tabi ki senin keseceğin faturayı gider olarak göstererek. İşini iyi yapıyorsun güzel yapıyorsun fakat plânsız hareket etmen işini düşürüyor. Yaşın biraz daha büyük olsa şirket aç diyecem ama yaşın tutmuyor. veya ailenin maddi durumu iyise vergi dairesine ve gerekli kamu kuruluşlarına başvuru yaparak limited şirketi kurabilirsin kendine.
Senden tek istediğim; plânlı olarak çalışma, her kelimeye göre ayrı ayrı fiyat biçmelisin(Her kelime, her sıra için aynı fiyatı söylüyorsun), Birde şirketlere yapacağın çalışma için fatura kesmen. Bunlar olduktan sonra sıra yere gelmez emin ol. Ama google ileri ki süreçlerde algoritmasını değişirse onu bilemem tabi
Satışını veya tanıtımını körlemiyorum, aksine sana daha yararlı daha çok kazanabilmen için fırsatlar, öneriler sunuyorum. Artık ne kadarını ciddiye alırsın onu bilemem
Biraz uzunmu oldu yazdıklarım
Neyse canım okuyu ver işte
Hayırlı işler dilerim..