merbaha arkadaşlar;
aslında sorum biraz gülünç ve yeni yetme sorusu gibi olabilir ama tabiki sizden bunu nasıl yaparım kodlarını yazarmısınız gibi şeyler istemeyeceğim
amacım sadee bu konuda biraz ipucu toplamak.
altta görmüş olduğunuz görselde 2 adet kutucuk çizdim kırmızı renkte.
ben kendi yazdığım siteleri google indexlettiğimde sitedeki sayfaların konuların vs. herhangi birşeytlerin bu şekilde liste biçiminde çıkmasını sağlamak istiyorum.
bunun için ne gibi yollar izlemeliyim ?
dediğim gibi sizden isteğim bu işin kodu falan değil. mantığı.
mesela her linke alt="" eklememiz mi lazım ya da meta tag , keyword vs. ya da ne biliym .htaccess te birşeyler mi belirtmemiz lazım buna benzer araştırmalar yapabilmem için ipuçlarına ihtiyacım var.
bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
aslında sorum biraz gülünç ve yeni yetme sorusu gibi olabilir ama tabiki sizden bunu nasıl yaparım kodlarını yazarmısınız gibi şeyler istemeyeceğim
amacım sadee bu konuda biraz ipucu toplamak.
altta görmüş olduğunuz görselde 2 adet kutucuk çizdim kırmızı renkte.
ben kendi yazdığım siteleri google indexlettiğimde sitedeki sayfaların konuların vs. herhangi birşeytlerin bu şekilde liste biçiminde çıkmasını sağlamak istiyorum.
bunun için ne gibi yollar izlemeliyim ?
dediğim gibi sizden isteğim bu işin kodu falan değil. mantığı.
mesela her linke alt="" eklememiz mi lazım ya da meta tag , keyword vs. ya da ne biliym .htaccess te birşeyler mi belirtmemiz lazım buna benzer araştırmalar yapabilmem için ipuçlarına ihtiyacım var.
bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.