İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru google aramasında liste biçimi ?

asdasd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merbaha arkadaşlar;

aslında sorum biraz gülünç ve yeni yetme sorusu gibi olabilir ama tabiki sizden bunu nasıl yaparım kodlarını yazarmısınız gibi şeyler istemeyeceğim:)

amacım sadee bu konuda biraz ipucu toplamak.

altta görmüş olduğunuz görselde 2 adet kutucuk çizdim kırmızı renkte.
ben kendi yazdığım siteleri google indexlettiğimde sitedeki sayfaların konuların vs. herhangi birşeytlerin bu şekilde liste biçiminde çıkmasını sağlamak istiyorum.

bunun için ne gibi yollar izlemeliyim ?

dediğim gibi sizden isteğim bu işin kodu falan değil. mantığı.

mesela her linke alt="" eklememiz mi lazım ya da meta tag , keyword vs. ya da ne biliym .htaccess te birşeyler mi belirtmemiz lazım buna benzer araştırmalar yapabilmem için ipuçlarına ihtiyacım var.

bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

2pyn6ad.png

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Bu şekilde çıkmak için kod eklenmiyor bildiğim kadarıyla. Zaman içerisinde Google bunu kendiliğinden veriyor sitelere. Bugüne kadar hiç kod eklemedim sitelerime. Ama birkaç ay sonra bu şekilde alt bağlantılarım çıktı. Genellikle en popüler sayfaları listeler Google. Aradan zaman geçtikten sonra, kategori bazlı listeleme yapıyor. Bu şekilde alt bağlantı almak için sitenizle ilgilenmeli ve sabretmelisiniz.

KeaveN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşın dediği gibi zaman gerekiyor ama hızlandırmak için kategorilerinize link alabilirsiniz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.