İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Backliklerim Neden Düştü

chorock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Önceden 14 olan google backlinlerim şuanda 3. bunun nedeni nedir? Yakın zamanda sitemap yükledim. Bu olabilir mi?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Sitemap Google backlinklerini etkilemez. Backlinkleri kontrol için webmaster araçlarını mı kullanıyorsunuz? Veya nereden kontrol edildi?

chorock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitemap Google backlinklerini etkilemez. Backlinkleri kontrol için webmaster araçlarını mı kullanıyorsunuz? Veya nereden kontrol edildi?

webmaster aracı kullanmadım.
google da link:siteadi.com yazıp arattım.

aynı şekilde site:siteadi.com yazınca da aynı süreçte 1 haftada index 170 ten 135 e düşmüş durumda.

Sky_Walker

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
backlinkler için ben bu siteyi kullanıyorum. ahrefs.com sorununuza gelince silinen backlinklerin hangi siteden olduğunu görüp ona göre davranmak gerekir.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
webmaster aracı kullanmadım.
google da link:siteadi.com yazıp arattım.

aynı şekilde site:siteadi.com yazınca da aynı süreçte 1 haftada index 170 ten 135 e düşmüş durumda.

link:siteadi sağlıklı bir kontrol şekli değildir. kendi sitenizin backlinklerini en iyi wm araçlarından görürsünüz.

index düşüşü sitemaple ilgili olabilir.

serkantkar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Google uzerinde link:<domain> seklindeki aramalariniz tum backlinklerden sadece bir kismini ornekleme amacli olarak getirir. Bu yuzden bu sorgu sonucunu kaale almayin.

Indeks dususu eger kalici degilse ve site trafigini etkilemedi ise endise etmeye gerek yok. site:<domain> aramasini hem google.com hem de google.com.tr uzerine yapin. Benim gordugum kadariyla rakamlar datacenter'a bagli olarak arada sirada yukari asagi oynamalar yapabiliyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.