İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Ban! :)

erdjan

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Nisan 2008
Mesajlar
53
Reaction score
1
Gecmis olsun .. Bu arada site gercekten cok cabuk bandan kurtulmus veya kurtarmissin.. Zahmetine degmis. Kopru isine deginmek istiyorum. Bu arada benim sitemde de ayni uygulama mecvut sannedersem bir cok kside uyguluyordur. Ama anlamadigim nokta. illaki sitenin sikayet edilmesi mi gerekiyor-- yoksa bot mu buluyor

Isimiz cok zor artik..
 

YoLcU_34

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Eylül 2007
Mesajlar
741
Reaction score
2
Konum
istanbul
benimde pr5 sitem banlandı ozaman yeniydim ugraşsam açılırdı belki ama açılacagını bilmiyordum şimdi yine bi sitem banlandı yazı falan gönderdim degerlendirmeye aldılar ama bakalım sonuç ne olacak ama neden banlandıgına dair bi açıklama almadım 2 siteminde
 

erdjan

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Nisan 2008
Mesajlar
53
Reaction score
1
Yolcu 34 Banlandigini nerden anliyorsun?.. Google'da cikmaman mi yoksa e-mail yoluyla sana bildiriyorlar mi? Kusra bakma ama biraz sacma gelcek..

Cunku filtreyeda sokabiliyorlar ve "banlandigin zaman" hic ziyaretcin gelmiyor mu? Benim de bir kac sitem var mubarek kis uykusu dedik yaz kis artik site uyur oldu.. Yani banlandi sanirim.. anliyamadim.. o yuzden soruyorum.

Cozum yolu lazim..
 
T

trgy

Misafir
Banlandığınız zaman Google Web Yöneticisi kısmına bir ileti bırakıyor neden banlandığınızla ilgili ve ne yapmanız gereken ile ilgili. Banlandığınız zaman sitenizin 1 adet indexi bile gözükmez. Google bot uğrayabilir. Sitemap index sayınız artabilir fakat onları normal bir ziyaretçi göremez. Ne zaman banınız kalkarsa o zaman gözükür.

Banlanan site ziyaretçi alabilir. Ya site adını yazarak girer ya da diğer arama motorlarından giriş yapar. Bunu en güzel ref gösteren bir adet sayaç koyarak görebilirsiniz.

Tatilkeyif.com un teması ücretsiz dağıtılan bir tema. Güzel bir tema fakat kodlamasını beğenmedim. Değiştirip düzenliyeceğim biraz temayı sadeleşmesi gerekli. Çok yük yapar o tema.
 

leonitef

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Şubat 2008
Mesajlar
70
Reaction score
0
benim bir sitem 2 senedir banlı duruyo. açılacak gibi de değil :) bıraktım artık
 

AmacDizayn

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Kasım 2007
Mesajlar
128
Reaction score
8
Konum
bursa
Turgay ilginç birisin. Fuub dan sonra burayı satın alman çok ilginç belki de akıllıca. Onu ileride göreceğiz. Adsense ile ilgili sayfa to nun artması ile ilgili hemen bir mail atsan iyi olacak. Şu tarihlerdeki oranlardan şüphelendiğini belirt. Önceden bildirmen işine yarar.
 

cuhadar

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
12 Haziran 2008
Mesajlar
13
Reaction score
2
Konum
Osmaniye
Köprü bağlantılar için Vbulletinin eklentisi olması lazım.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst