• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel
sohbet odaları

Google Beni ne Kadar çok Seviyor :)

SargeT

0
Yasakli Uye
Bilgiler
Reaction score
10
Şube
misstanbul
211 Aydır Üye
Geçen ayın yani ocak ayı ödemesinin gelmesine bir hafta 10 gün kala banlanmıştım. hiç ümidim yoktu ocak ayı ödemesini alacağımdan ama ödeme zamanı banka hesabına girdiğimde bir baktım google parayı göndermiş şoke oldum, o ayki ödeme başlığındada zaten yazdım, az önce arkadaşım kontör lazım dedi senin hesaptan yollayabilirmisin dedi tamam yollarım dedim normalde hesapta cüzi bir rakam olması gerekirken kontör ekranında bir baktım yüksek bir meblağ hayretler içinde kaldım şu kontörü göndereyim bakarım dedim, bir baktım bir kez daha şoke oldum ama öyle böyle bi şok değil, şubat ayı ortalarında banlanmıştım ve google bana şubat ayı ortasına kadar panelimde görünen rakamı göndermiş. Daha önce sanırım hiç kimsenin başına gelmemişti, herkes ödeme işlemde yazısına göre ödeme alabilirsin vs diyordu ama bir ilk gerçekleşti sanırım

Teşekkürler google

Banlasanda Seviyorum seni :p

Bilgiler
Reaction score
0
214 Aydır Üye
ayın 15. de banlandım para falan yok :S

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Kayseri
211 Aydır Üye
@sarget yüksek meblağları yolluyolardır ondan o :)

Bilgiler
Reaction score
9
Şube
Bebek
205 Aydır Üye
Bu sarget kaşınıyor bence :D sussana ya nazar değdircen kendine

emresa

0
Bilgiler
Reaction score
0
211 Aydır Üye
yakında, tahmini bir değerlendirme yapıp mart ayınıda gönderir :)

Bilgiler
Reaction score
0
252 Aydır Üye
Martı ayını da gönderirlerse hiç şaşmamak lazım, google'i anlamak zor.

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Yurtdışı
200 Aydır Üye
Sarget çok geldiyse :p yardımcı olabilirim :D visitistanbul abi nereye gidek o parayla

Bilgiler
Reaction score
0
205 Aydır Üye
Konu nasıl hortlar bknz. üst taraf höh yani

SargeT

0
Yasakli Uye
Bilgiler
Reaction score
10
Şube
misstanbul
211 Aydır Üye
:))) hortlattığınız iyi oldu mart ayındada ödeme gelmişti onu yazmayı unutmuşum :p

Bilgiler
Reaction score
0
208 Aydır Üye
Googleden aradılar parayı sana yanlışlıkla atmışlar faiziyle geri istiyorlar haberin olsun. Sen bana at ben onlara gecerim ehu... :D

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.