İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

google bir dolandırıcıdır.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2006
Mesajlar
5,893
Reaction score
96
Konum
www.odatv.com
hangi yorum, yorum yok ki, hayal dünyasındasın, gerçeklere dön

Google.gif
vitamini al biraz,:muck:
 

Yenile

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Aralık 2010
Mesajlar
16
Reaction score
1
Güzel bir önerim var.
Beğenmiyorsan BİNG, Yahoo gibi arama motorlarıda mevcut onları kullan. Ama şikayet falan konusuna gelince gücün yetmez. İlk başta ben izin vermem GOOGLE 'ın kapatılmasına karşıyım.
 

urantum

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Aralık 2010
Mesajlar
124
Reaction score
2
google reklam kampanyanızı hazırlarken profesyonel destek almanızda yarar var.
 

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Mart 2011
Mesajlar
645
Reaction score
46
Konum
Antalya
Cevap'a gerek yok. Gereken cevabı bir arkadaş vermiş;
uSLaNMazZ' Alıntı:
Sen mi google 'ı kapattıracan, hadi diyelim ki kapattırdın savcılık vs. Bütün Türkiye Cumhuriyeti internet kullanıcıları sana sövecek haberin var mı ?
100 değil 10.000 tane imza toplasan neye yarar, madem ki beğenmiyorsun kalk git, bing kullan seni zorlamıyor ki GOOGLE AMCA.

Not Olarak : I love GOOGLE !
Bunun yanıtın faydalı olduğunu düşünüyor musunuz?
 

zubar

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Eylül 2010
Mesajlar
1,182
Reaction score
23
googleden nefret ediyorum.tek başına tekel olmasından nefret ediyorum.sadece adsensenin adam gibi para kazandırmasından nefret ediyorum.bingden daha çok nefret ediyorum adsense benzeri uygulmasını tr ye açmadığı için canı cehenneme diyorum. ben herşeyde nnefret ediyorum.googleden daha çok nefret ediyorum ama site ismini tarayıcıya yazmak yerine önce googleyi açıp sonra oraya site adresini sonundaki uzantıya kadar yazıp siteye öyle girenlerden de nefret ediyorum. aptallardan da nefret ediyorum.seçimde sürekli aynı partiye oy verenlerden sürekli şükredenlerden nefret ediyorum. kardeşine laf atınca vurup kıranlardan ama yolda kız gördü mü şeyini kaşıyanlardan da nefret ediyorum
 

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Katılım
18 Temmuz 2010
Mesajlar
1,505
Reaction score
39
Konum
Gaziantep
:D koptum arkadaş bu gün google ile gülle oynarken utuzmuş sanırım :D

Ekleme: google olmasa millet iş kapısı arar bu kadarınıdamı düşünmedin
 

www.turkiyespot.com

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Kasım 2004
Mesajlar
49
Reaction score
0
Arkadaşı destekliyorum, kefil şahit imza ne lazımsa arkasındayım,
google dolandırıcının önde gidenir.
istediğine istediğini yapabileceğini sanan, devletleri kanunları hiçe sayan T.C kanunlarında dahi yasal olmayan bir site, dolandırıcının yanında korsandır aynı zamanda, ahlaksızdır vergi kaçakçısıdır saymakla bitmez, başındakilerde eşkiyadır.
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
google dolandırıcı değil ve artık google ülkemize vergi ödüyor
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
koskoca devlet google ı zor dize getirdi, imzayla olacak iş değil bu, kişisel birşey bana göre, saman alevisiniz, parlayıp söneceksiniz, google seni kapatır ancak.
 

www.turkiyespot.com

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Kasım 2004
Mesajlar
49
Reaction score
0
Benim 100 den fazla sitemden 6 ayda 500$ para topladım ,yurt dışında olduğumdan Türkiyeye geldiğimde çekecektim ama tüm kazançlarım onaylandığı halde hesap iptal edilip paranında üstüne yatıldı, şimdi bu haksızlık değilmidir?

Yine arkadaşın dediği gibi adwords için kredi kartı verdik 1 ayda 2000$ paramızı çekti ve google reklamlarından 1 satış bile yapamadık bumu yani adalet? En azından masrafını çıkartması gerekirdi,

Diğer konu Yıllardır Türkiyede faaliyet gösteriyor ama ilk defa vergi ödeyecek ,oda devletin sıkıştırmasıyla ve çok çokta eksik olarak,

Karşımızda görüşeceğimiz emaille veya herhangi bir şekilde derdimizi anlatacağımız muhatap yok, maliye bakanı bile muhatap bulamadığını söylüyordu.

Yaptığı yayınlar ve faaliyetler kanunlarımıza aykırı,

Saygılar
 

RepeatX

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mayıs 2011
Mesajlar
2
Reaction score
0
gerçek siteler dediğiniz forum sitelerimi veya blog sitelerimi
forumların çoğunda problemler olabilir ama atıyorum iyinette veya başka forumda takılmamak gerekir forumların hepsi kötüdür diyemeyiz. Blog konusu zaten altyapıdır blogların kendi mantığı olması yanında diğer sitelerden kötü olduğunu iddia etmek çok yanlış. En büyük sitelerden bir çoğu wordpress kullanmakta.
 

hrunymaz

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Mart 2011
Mesajlar
383
Reaction score
12
Konum
Gavur İzmir
Yine arkadaşın dediği gibi adwords için kredi kartı verdik 1 ayda 2000$ paramızı çekti ve google reklamlarından 1 satış bile yapamadık bumu yani adalet? En azından masrafını çıkartması gerekirdi
Hocam, yanlış anlama ama sayfanda problemler var. Belki farketmemişsindir. Eğer reklamını verdiğin sayfa buysa, bu sayfa ile müşteri bağlamak zaten zor.
Imaj linki.
http://i52.tinypic.com/15g71b7.png
 

www.turkiyespot.com

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Kasım 2004
Mesajlar
49
Reaction score
0
ilan verdiğim site www.turkiyespot.com değil tıklamadan gelenler için ayrı site hazırlamıştık ama yine aynı konu ,su gibi içti kredileri 1 tıkalamaya 1-2$ ödediği bile oldu bu host işinde o kadar rekabetmi var anlamadım malesef masrafını bile çıkartmadı, 3-5 serseri msn ye ekledi hepsi o. o dönemde 1 tane bile sattırmadı, gerçekten ilginç hemde çok uygundu fiyat falan.

ikinci ilan verdiğim müşteri sitesiydi ama google den 3000$ lık kazık yedikten sonra müşterim olmaktan çıktı ,benimde aram açıldı. Benim herhangi bir kazancım yok sadece kendisi yardım istedi çokta israr etti ama sonuç fiyasko oldu.
 

Angelica

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Ocak 2011
Mesajlar
194
Reaction score
14
Google'ı neden savunduğumu sormuş konu sahibi arkadaş. Google'ı savunduğum yok; savunduğum şey söylediğinin yaptığınla olan mantıksızlığı. Uygulama mantıksızlığı değil.

Kusura bakmayın da herkes yargıç kesilmiş, dolandırıcı diye damgayı basıyor başına buyruk. Adsense ile parayı kaldırıyor milletten ve kuralları istediği gibi kendi lehine çeviriyor diyenleri tebrik ediyorum. Kendiniz halkın lehine müthiş işler yaptınız da sıra Google'a laf atmaya geldi.

Sizinki kuyruk acısıdır. Ulaşamadığınız ciğere mundar diyorsunuz. Neymiş, galerisini ayda niye 10 kişi arıyormuş. Seni 1000 kişi telefonla arayacak diye sözleşme mi yaptınız Google ile? Atıyorum 200 tıka karşılık o parayı Google senden aldıysa, 200 tık sağlamıştır. Bundan sonrası senin pazarlamana, seona bağlıdır. İnternette parayı veren düdüğü çalamıyor her zaman. Paradan ziyade teknik de önemli.

Google da süt kaymaktır demiyorum. Ama böyle bir şey iddia etmeniz mantıksız. İddia ettiğiniz şey mantıksızdır demiyorum, tekrar okuyun. :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst