İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Bomb

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) Arkadaşlar benimde site 3 aydir bomb yemiş sanirim bir kaç kelimede ilk sayfada olmasina rağmen örnek http://www.google.com.tr/search?q=sohbet+chat&hl=tr kelimesi , popiler bir çok kelimede baya geriledi, gerçi 1 ay önce eski yerini aldi 10 gun eski yerinde kalmasina rağmen gene geriye gitti. bana soracak olursaniz beklemek sabır etmek en iyisi sendbox ile bomb arasinda çok fark var ALLAH kimseyi sendbox a duşurmesin..

butun webmaster arkadaşlar başarilar dilerim

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
:) Arkadaşlar benimde site 3 aydir bomb yemiş sanirim bir kaç kelimede ilk sayfada olmasina rağmen örnek http://www.google.com.tr/search?q=sohbet+chat&hl=tr kelimesi , popiler bir çok kelimede baya geriledi, gerçi 1 ay önce eski yerini aldi 10 gun eski yerinde kalmasina rağmen gene geriye gitti. bana soracak olursaniz beklemek sabır etmek en iyisi sendbox ile bomb arasinda çok fark var ALLAH kimseyi sendbox a duşurmesin..

butun webmaster arkadaşlar başarilar dilerim

Kopya site olunca boyle seylerin olması çok normal degilmi?

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
bana göre yeni sitelerde birdenbire günlük misalen 10 ar tane backlink kasarsanız 2 haftaya kalmaz google gümletir acele etmeden yavaş yavaş backlin alın derim
herkeze iyi çalışmalar

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Loi Dostum ne kopyasi, kimden kopya almişim onuda dolermisin lutfen ben kopi yuzunden sitemi değiştirdim sohbet.org tasarimi bitirdiğim gun 10 site çaldi lutfen çamur atmayiniz. bende şimdi aktif 20 site var. medem çamur atmişsiniz ricam kanitide vermeniz.

iyi çalişmalar

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Loi birde dostum medem çalmaya bağladiniz işi sohbetcafe.net sitemde 3 yıldır tasarimi ayni o neden ayni filtreye girdi. beli oluyor zaten bilginizin bu konuda az olduğu. fikir sahibi olmadiğiniz konuşlarda lutfen ortaya fikir atmayiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.