Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Google Çekin Üzerine Yattı :)

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
4 ay önceki döneme ait çekim elime ulaşmadı.Hatta 1 ay sonraki çekim geldiği halde o döneme ait çekim gelmemişti.Google a email attım çeke ödemeyi durdurup 15 gün içerisinde parayı hesabıma yatıracaklarını söylediler.Kaç 15 ler geçti hala ses yok :)

Böyle bir durumla karşılaşan oldumu nasıl çözdünüz ?

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bana 2 ay önce bir çek geldi. 600 dolarlık. oysa o ayın çekini almıştım google dan..tarihe baktım..5 ay öncenin çeki. yeniden göndermişler:)
bazen oluyor böyle arıza durumlar Google da..

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
masques' Alıntı:
4 ay önceki döneme ait çekim elime ulaşmadı.Hatta 1 ay sonraki çekim geldiği halde o döneme ait çekim gelmemişti.Google a email attım çeke ödemeyi durdurup 15 gün içerisinde parayı hesabıma yatıracaklarını söylediler.Kaç 15 ler geçti hala ses yok :)

Böyle bir durumla karşılaşan oldumu nasıl çözdünüz ?

googleye tekrar bildirirsen yollarlar.Ama mailini ingilizce desteğe atmanı tavsiye ederim.Ödeme zamanından 15 gün önce atarsan hemen yollarlar.

008

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla benim nisan 2006 hala yok geçen hafta mail attım hala yanıtta vermediler, mayısınkide su an ortada yok, 1.5 yıldır hiç aksama olmamıştı, bilmiyom walla, bekliyoz

D

duyurbeni.com

Misafir
favorites' Alıntı:
bana 2 ay önce bir çek geldi. 600 dolarlık. oysa o ayın çekini almıştım google dan..tarihe baktım..5 ay öncenin çeki. yeniden göndermişler:)
bazen oluyor böyle arıza durumlar Google da..

yerinde olsam googlı haberdar ederim ya da durumu bir şekilde izah ederim.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
beni bağlamaz:)onlar benimle iletişim kursun. çek onların.
zaten yırtıp attım:)

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
beceriksiz_acemi' Alıntı:
googleye tekrar bildirirsen yollarlar.Ama mailini ingilizce desteğe atmanı tavsiye ederim.Ödeme zamanından 15 gün önce atarsan hemen yollarlar.

ingilizce desteğin email adresi neydi yaf oraya atam bari