Google çekleri bozdurma dönemleri

E
erotika
Misafir
Arkadailar her kafadan bir ses çıkıyoır bu dönemler için.

Çoğu kişi 10 günlük bir periyotta bozdurduklarını söylüyor ve toplam bankaya ödedikşleri paranın 10/15 $ oldugunu söylüyorlar. Hatta akbankdan ücrety ödemeden bozdurdum diyenler bile var.

AMa forumdaki konuların birinde bir arkadaş en aşağa 20 gün göstermiş.

Nedir bu olay ?
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
25 Ağustos 2004
Mesajlar
999
Tepki puanı
1
sen bozdurmuştun soyledigine gore o kadar yüksek kazanmisin sen bilmiyormusun nerde nasil bozdurdugunu ?
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
12 Aralık 2004
Mesajlar
400
Tepki puanı
0
Konum
istanbul
ben dicektim ama hadi durduk yere köstek olmıyım dedim :)
 
E
erotika
Misafir
Arkadşaım yurtdışında yaşıyordum yazdıgım gibi. Türkiye'de yeniyim. Hatta domain alışvberişi yapıyorum şuan forum üzeridnen para gödnwerecek bir banka hesabım bile yok arkadaşımın hesabından göndermek durumundayım.

Yurtdışında iken herhangi birsorun yoktu ancak Türkiye 'yi bilmiyorum ve bundan sordum ;) ..
 
eksiksiz.com
Onaylı Üye
Üye
Katılım
2 Ocak 2004
Mesajlar
353
Tepki puanı
3
Konum
istanbul
Googleden alamadım zırnık ama bi ara goto.com vardı. 150-200 doalrık çekler geliyordu. İşte o zaman yapıkredinin kambiyo servisi 1 hafta 10 gün içerisinde 3-5 milyon masrafla çekleri bozuyordu. Ben ilçeden ile gidiyordum çek bozdurmak için. :) Hatta sağolsunlar çek bozulduğunda telefon ediyorlardı.

Şidi ne olue ne gider bilemem google gelirleri düştü ilk çekimi alayım bozdurma olaylarını abartmasız yazarım. Sıkın dişinizi 15 güne kadar çek gelür :)
 
Geri
Üst