Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Google chrome ilk yamasını çıkardı

iyinet

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Açılan Konu
485
Google chrome ilk yamasını çıkardı

Cagatay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
181
mozilla ve explorera göre kaydırma ve sekme gibi birçok şeyde çok hızlı, varsayılan tarayıcım yaptım ve mutluyum :D

Loi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
145
Gerçekten çok hafif ayrıca keyifli ama beni tedirgin eden şeyler var. Google artık alışkanlıklarımızı daha çok görebilir hale getiriyor kendisini bunun ilerleyen zamanlarda webmasterlar için risk olabileceğini düşünüyorum.

visitistanbul

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
463
Gerçekten çok hafif ayrıca keyifli ama beni tedirgin eden şeyler var. Google artık alışkanlıklarımızı daha çok görebilir hale getiriyor kendisini bunun ilerleyen zamanlarda webmasterlar için risk olabileceğini düşünüyorum.

Loi kardeşim bırak hile yapanlar düşünsün onu belki temizlenecek internet haksızmıyım acaba ??

zbahadir

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
23

Aynı şey benimde aklıma geldi, özellikle Adsense kullanıcılarını yakından takip edebilecekler. :)

U

Unyesil

Misafir
Google Chrome ile piyasaya girdi fakat ne kadar etkin olabilir acaba merak ediyorum. Piyasada pay sahiplerinin oranlarını ne kadar alabilir?

Google kendi alanında gelişmeye devam ediyor fakat LOI'nin dediği gibi webmaster'lar adına biraz risk taşıyabilir.

Ve yakın zamanda kodlamalarda yenilikler gelecektir sanırsam.

UnPoo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
daha bir çok şey için yamalar çıkartır google ve gerçekten hızı hoşuma gidiyor ama şu an için varsayılan yapmayı düşünmüyorum pek.