İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

google.com.tr an itibariyle Erişilemiyor.

EhoWuser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google Türkiyeye girmeyen çalışan bir çok kişi şu an siteye erişememekte. Google (com, uk vb.. )diğer sitelerinde sorun yok. Sorun ironik ama Google dnslerinden kaynaklanmakta. Dnslerini otomatiğe alırsanız sorunsuz siteye erişmeniz mümkün.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
evet bendede erişim yok "Sunucu bulunamadı" diyor noluyor acaba

hasanyildiz84

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Skandal falan değil arkadaşlar an itibari ile girilebiliyor, günümüzde bu tarz sıkıntılar artık herkes için olğan, google da çalışanlar da insan ve onlşarda aynı makinalar ile çalışıyorlar, onların ki de server vs vs vs.

EhoWuser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Skandal falan değil arkadaşlar an itibari ile girilebiliyor, günümüzde bu tarz sıkıntılar artık herkes için olğan, google da çalışanlar da insan ve onlşarda aynı makinalar ile çalışıyorlar, onların ki de server vs vs vs.

Şu an kendi dnsleriyle tekrardan Google Türkiye'ye giriliyor mu?

Not: Şimdi tekrar denedim girmedi. Kullandığım Dns: 8.8.8.8

EhoWuser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Saat: 22:30 . yer İzmir Merkez. Googleın iki dns ile google Türkiye'ye girilememekte. Dns otomatiğe alındığında girmekte veya 4.2.2.2 veya 4.2.2.3 dnsleri ile siteye erişim mümkün. Ama google'ın kendi dnsleri ile erişim an itibariye yok.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ben şuan giremiyorum. Adsense hesabımada giremiyorum, hayırdır inşallah. Dns 8.8.8.8 8.8.4.4 ayarlı

T

trgy

Misafir
co.uk üzerinden erişebiliyorum ben anca. :)

Google'ı alt sıralara bari atalım erişilemeyen site diye. Bing e hücum :D :p

Yalnız sayyac.com'da şöyle bir durum var gelenler hep google.com.tr den geliyor. sanırım dns sonuçlu bir sorun bu.

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Bende internette niye sorun var diye sürekli wi-fi yi kapatıp açıyorum.Meğer google da sorun varmış :)

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
google dnslerini kaldırarak giriş yapmak çözüm için yeterli

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
Google dns kullanmıyrum ben artık. Geçtiğimiz haftadan beri aşırı ağır açıyordu siteleri. Ve tüm yasaklı siteleride açmıyor zaten o yuzden kullanmıyorum iyide yapıyorum :)

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
EhoWuser bende izmirdeyim dün aynı sorun bendede vardı sanırım izmir e özel :p
Şaka bir yana Google dns lerinden kaynaklı bir problem. Arkadaşlarında ddiği gibi dns leri kaldırıp ulaşabilirsiniz.

EhoWuser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ismozalp biliyorum, İzmir bahtsız bedevi misali bu durumlarda. Ben bugün diğer dnslerlerle iyinet ve birkaç yerli siteye daha giremedim. Şu birkaç gün en iyisi otomatik dns ile yola devam etmeli. :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.