İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

google coop 2 sorum olacak

yozgatlı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
panel ingilizce oldugu için zorluk çekiyorum arkadaşlar 2 adet sorum olacak google coop hakkında

1:istemediğimiz siteleri nerden filitreliyoruz
2:coop kodunu alıyorum ama hep web de arama yapıyor ben "Türkçe sayfalar veya Türkiye'den sayfalar " arama yapmasını istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim:)

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
panel ingilizce oldugu için zorluk çekiyorum arkadaşlar 2 adet sorum olacak google coop hakkında

1:istemediğimiz siteleri nerden filitreliyoruz
2:coop kodunu alıyorum ama hep web de arama yapıyor ben "Türkçe sayfalar veya Türkiye'den sayfalar " arama yapmasını istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim:)

paneli Türkçe ye ayarlayabilirsin, adsense hesabına gir, sonra account a tıkla, orada "language and contact" bölümüne tıkla ve dil tercihini türkçe ye çevir..

site filtrelemeyide, hesabını türkçe ye çevirdikten sonra, "adsense kurulumu" kısmından yapabilirsin.

coop kodu nedir bilmiyorum, onuda sen yaz

yozgatlı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paneli Türkçe ye ayarlayabilirsin, adsense hesabına gir, sonra account a tıkla, orada "language and contact" bölümüne tıkla ve dil tercihini türkçe ye çevir..

site filtrelemeyide, hesabını türkçe ye çevirdikten sonra, "adsense kurulumu" kısmından yapabilirsin.

coop kodu nedir bilmiyorum, onuda sen yaz

arkadaşım sanırım sen yanlış anladın ben adsenseden bahsetmiyorum

http://www.google.com/coop/

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
google coop ' da engelleme yoktu sanırım.Ekleme vardı, arama yapılmasını istediğin siteleri seçiyordun.

Arama motoru oluştururken oradan dili seçebiliyorsun.Türkçe seçersen türkçe siteler arasında arama yapacaktır.

Düzeltme;

Kontrol Panelinde Sites linkine tıklayıp Aplly Filter den site ekleyebilirsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.