- Reaction score
- 1
duyduguma göre html ile yazılan siteler google da daha avantajlı imiş bu dogrumudur dogru ise neden daha cok avantajlıdır html püf noktalari nedir html site yaparken google a uygun
silenceofdarkness' Alıntı:beyler aydınlatici mesajlariniz için teşekurler html ile site yapmak zor diyorsunuz ben digerleri ile site yapmanin zor oldugunu saniyordum
xmlsr' Alıntı:sitemedya..
bahsetmek istediğim google'ın buna verdiği önem direkt uğraşmak ile alakalı değil, bahsetmek istediğim şey
2 site ele alalım
tüm metalar,title'lar,pr,backlink,herşey aynı olsun öncelik.
goster.asp?hid=234j234j23j23j42 'in değil.
haber.html'indir..
tabi haber.asp haber.php farketmez..
unutulan bir nokta var. bot da bir asp php sayfaya girdiğinde, webmaster tarafından istenilen şartlarda, compile edilmiş html sayfaya ulaşır.WhiteKey' Alıntı:dediğim gibi indexleme htmlye göre yawaş kalıyor bence tek farkı budur
sitemedya' Alıntı:unutulan bir nokta var. bot da bir asp php sayfaya girdiğinde, webmaster tarafından istenilen şartlarda, compile edilmiş html sayfaya ulaşır.
dediğin gibi yavaş olma sebebi compile edilme işleminden kaynaklanır ama bu çok bir yavaşlık değil.
Arkadaşlar dünyanın en büyük seo siteleri hep html dikkat eden varmı bilmiyorum.Adamlar işin kurdu olmuşlar.Bildikleri birşey olmasa html yapmazlardı.html sayfalarının daha iyi indexlendigini çok iyi biliyorum.