Google da yenilikler

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaşlar bi iftar yapalım ne dersiniz?

0
Onaylı Üye
Üye
Ne güzel ortamlar yapın yapın iftar iyi olur :)

A
ALY
Misafir
yaw noldu birden :) ne güzel tartışıodunuz bizde sayenizde bilgi edinioduk yawww.. tüm bilgi ve tavsiyeleriniz için teşekkürler..

0
Onaylı Üye
Üye
ALY, konu tarihine bakar mısın? birden susmamıs kimse..

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaş sonbahar uykusuna yatmış anlaşılan:)

0
Onaylı Üye
Üye
Unut gitsin.
Varsay ki ben hiçbirşey söylemedim.
Git kendine başka olim ler bulmakla uğraş
(yazdığım mesajları okuman esnasında yada okuma sonrasındaki düşünsel süreçlerde uğrayabileceğin psikolojik hiç bir zararı tazmin etmeyeceğimi de eklemek istiyorum.)

Filozof mu oldun. Bence soylediklerinin cogunda mana yok. Manasızlıktan mana umma derim. Google hakkında tespitleride senden daha iyi dusunen ekipleri oldugundan da eminim :)

Kozmik guclerin etkisinde duygu dalgalarıyla psikosomatik yıpranımların devşirdiği gönlümü GOOGLE ın page rank etkileşimleriyle harmanlayarak sunmaya calışmak ... vs.vs...

Bence yabancı sitelerdeki gibi anlasılır acık ve örneklere dayalı tahminler ve anlatımlar DAHA FAYDALI olacaktır !

0
Onaylı Üye
Üye
Filozof mu oldun. Bence soylediklerinin cogunda mana yok. Manasızlıktan mana umma derim. Google hakkında tespitleride senden daha iyi dusunen ekipleri oldugundan da eminim :)

Kozmik guclerin etkisinde duygu dalgalarıyla psikosomatik yıpranımların devşirdiği gönlümü GOOGLE ın page rank etkileşimleriyle harmanlayarak sunmaya calışmak ... vs.vs...

Bence yabancı sitelerdeki gibi anlasılır acık ve örneklere dayalı tahminler ve anlatımlar DAHA FAYDALI olacaktır !

bir kişiye yönelik yazılımış ve 2-3 mesajlaşmanın son mesajını alıp birşeyler yazmışsınız. bu yazdıklarınızı sadece okudum ve sözlerinize hiçbir yorum yapmıyorum.

saygılarımla

Geri