- Reaction score
- 0
arkadaşlar bugün googledan bi geldi. adamlar sitenizde yayını durdurduk falan demişer ama yayın hala devam ediyo? ben genede tedbir olarak reklamları kaldırdım sitemden.
içeriği düzenleseydin diyenleriniz olabilir ama site bi forum sitesi. en büyük hitide MP3 ve filmler alıyo onlarıda kaldırmak olmazdı
şimdi benim hesabıma noldu sizce? başka bi site üzerinden devam edebilir miyim aynı google hesabıyla?
gelen mail:
içeriği düzenleseydin diyenleriniz olabilir ama site bi forum sitesi. en büyük hitide MP3 ve filmler alıyo onlarıda kaldırmak olmazdı
şimdi benim hesabıma noldu sizce? başka bi site üzerinden devam edebilir miyim aynı google hesabıyla?
gelen mail:
Kod:
Merhaba, Hesabınızı gözden geçirirken, şu an Google reklamlarını program kurallarımıza uyum sağlamayan bir şekilde gösterdiğinizi tespit ettik. Örneğin, dilekdenizi.com/smf/index.php?PHPSESSID=67f07861a39ba8c109f8e55998bd0a11&board=127.0 sayfasında AdSense program kurallarını ihlal ettiğinizi görebildik. Program kurallarımızda ifade ettiğimiz gibi, AdSense yayıncıların Google reklamlarını telif haklı ürünlerin dağıtımı ile alakalı olan sayfalara yerleştirmelerine müsaade edilmemektedir. Program kurallarımızda ifade ettiğimiz gibi, AdSense yayıncıların Google reklamlarını heking veya cracking ile alakalı sayfalara yerleştirmelerine müsaade edilmemektedir. Örneğin, reklam gösteren sayfalar kanun dışı program, sunucu veya web sitelerine girmeyi veya değiştirmeyi sağlayan yönergelerde veya donanımda bulunamaz. Netice olarak sayfanızdaki reklam yayınını durdurduk.AdSense hesabınız etkin kalacaktır. Fakat, program kurallarımızı gözden geçirmenizi (https://www.google.com/adsense/policies) ve tüm sayfalarınızın kurallarımızla uyum içinde olduğundan emin olmanızı ciddiyetle tavsiye ederiz. Gelecekte yeniden ihlaller tespit edersek hesabınızı durdurabileceğimizi bildirmek isteriz. Saygılar, Google AdSense Ekibi