İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

google de başlık çıkıyor

G

golf

Misafir
googleda siteyi ararttığımda sadece başlık çıkıyor açıklama yok niye böyle olmuş olabilir nasıl düzelir

G

golf

Misafir
kendi sitem tabi elalemin sitesini niye arattırıyım başkasının sitesinin sadece başlığının çıkmasında banane arkadaşım sorunu biliyorsan yaz.

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitende banlanmış veya pr ı 0 olan bir sitenin linkini barındırıyor olabilirsin.

FeyzaBlog

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence url yi google'a tekrar ekleyin, açıklaması ile birlikte.

T

tahtakale

Misafir
netistanbul' Alıntı:
aynı sorun bende de var..arkadası araya almayın bili
yosanız yardımcı olun..düşene vurma elinden tut..
www.netistanbul.com
Dostum sitene meta tagları eklersen ilk indexlemede sorunun düzelir.
Örneğin şu kodları <head> </head> arasına ekle.

<META NAME="ROBOTS" CONTENT="ALL">
<META NAME=Description CONTENT="Buraya siteni tanıtan, içerikle ilgli şeyler yaz">
<META NAME="KEYWORDS" CONTENT="sitende geçen kelimeleri yaz, mesela, defter, kalem, kitap, online satış">

S

Senbul

Misafir
tahtakale' Alıntı:
Dostum sitene meta tagları eklersen ilk indexlemede sorunun düzelir.
Örneğin şu kodları <head> </head> arasına ekle.

<META NAME="ROBOTS" CONTENT="ALL">
<META NAME=Description CONTENT="Buraya siteni tanıtan, içerikle ilgli şeyler yaz">
<META NAME="KEYWORDS" CONTENT="sitende geçen kelimeleri yaz, mesela, defter, kalem, kitap, online satış">

Google bunalrı pek onemsemiyor gelince sayfanın içeriğini alıp gidiyor.metalar eskisi kadar onemli değil.
Eger sitenizin google tarafından cabuk indexlenmesini istiyorsanız prsi yuksek siteden link almaya calısın.Prsi yuksek sitelere google daha sık ugruyor ve sizin linkini o sitede buldunuda sizide gezip indexlemesi daha yuksek bir ihtimal.
Yani nekadar cok prli siteden link okadar google tarafından ziyaret

G

golf

Misafir
|AtyMir|' Alıntı:
bana bir yönlendirme servisi kullanıyorsun gibi geldi.. doğrumu ?
arkadaş doğru tespit yapmış bende konuyu açtığım gün düşündüm googleda ilk başlarda normal çıkıyordu niye böyle oldu diye (googledan biraz hit geliyordu onun için önemsiyoruz) yönlendirme servisini kullanmayı bıraktım düzeldi yani bundan kaynaklanıyormuş değilmi?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.