İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru Google de yükselmek.

rapqoliq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

Şimdi benim ankaraevden-evenakliyat.com diye bir sitem var ve (Ankara evden eve nakliyat) kelimesinde 2 sayfada. Siteye link aldım, içeriği güncel, ve bol bol makale yazdım ama birinci sayfaya çıkmadı başka ne yapabilirim.

Önerilerinizi bekliyorum :).

wwwxxxyyy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Sitenizi arama motorları için değil, site ziyaretçileri için yaparsanız Google bunu mükafatlandırır. Sizin siteniz arama motorları için yapılmış.

Keçeli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
İlk sayfadaki sitelerin ve rakip sitelerinizin backlinklerini kontrol edip aynı yerlerden backlink almayı deneyin.

İlk sayfadaki sitelerin çoğu seo desteği alan firmalar bu sebepten dolayı işiniz pek kolay olmayacak.

T

Testbot

Misafir
Arama Motorlarına Kayıt Yaptır,Güncel Tut,Sosyal Medyada Linklerini Paylaş.Backlink Calışması Yap.Vs vs :)

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Çok rekabette olan bir kelime olduğu için epey bir bütçe ayırmanız gerekecek. Bol bol tanıtım yazısı ve backlink çalışması çok iyi olur ilk etapta

rapqoliq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ücresiz tanıtım yazısı yayınlayacağım siteler varmı acaba

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.