Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Google den BAN lanma şekli- yardım!

iletiler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google adsense si yayınladığım 4 site var, bu sitelerden birindeki hata, spam, içerik vs konulardan dolayı eğer google beni banlarsa bu banlama tüm hesabımı banlama şeklinde mi olur yoksa sadece ilgili siteyi mi banlar ?

Ben sadece siteyi banlar diye düşünüorum, emin olayım diye sormak istedim.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsense hiçbir zaman site odaklı banlamaz. hesap odaklı banlar...

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
eger kurallara uygun olmayan sayfaya koyuldu ise eger oraya koydugun kod kanal acılarak koyduysan o kanalı banlıyor sadece
örnek

eg-zotik sitelere koymak yasak seninde eg-zotik bir siten var kanal acıp kod ekledin o zaman o kanalı banlıyor o eg-zotik sitede reklam cıkmıyor

imkansiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben bu kanal mevzusunu tam anlayamadım Ben Kendi 3 Siteme Direk Adsanse Kodlari ekledim. Suanda Pin kodu bekliyorum 190 $ oldu ama su kanal olayıni anlayamadim nedense

iletiler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
uyuz' Alıntı:
adsense hiçbir zaman site odaklı banlamaz. hesap odaklı banlar...

iyi de o zaman ibnelik olsun diye başkasının hesabındaki kodları alır, kendi siteme koyarım. sonra günde 10000 kere tıklarım, o kişinin hesabı banlanır ?

nasıl olcak bu iş.

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iletiler' Alıntı:
iyi de o zaman ibnelik olsun diye başkasının hesabındaki kodları alır, kendi siteme koyarım. sonra günde 10000 kere tıklarım, o kişinin hesabı banlanır ?

nasıl olcak bu iş.

Takip edeceksin.Belli bir düzen oturmuştur sanırım hesabında garip bir durumda hemen mail atacaksın neden bu şekil bir artış oldu şeklinde.