elmasgunes' Alıntı:Yapabildiklerinizi ben de yapabiliyorum. Ama kullanıyor muyum? Hayır. Neden? Yasak. Sitelerimin o kadar hiti olmalarına rağmen, günü 4 tıklama ile bitirdiğimi hatırlıyorum.
Unutmadan, sanırım sistemde bazı eksikler var. Mesela Firefox ile uyumsuz, bunu isterseniz test edebilirsiniz
komsunet' Alıntı:mezut kardeşim bişe sorucağım adsense reklamları tıkladığında bir kullanıcı o sayfadan ayrılıyor bunu nasıl önlüceksiniz yani ek sayfa acılmıyor adsense reklamlarında bu olayı nasıl çözdünüzmü yoksa böylemi cunku o sayfayı acıpta tıklayanlar o sayfa içinden adsense reklmlarına gidicek değilmi ?
mexut' Alıntı:elmasgunes hangi siteme baktın bilmiyorum ama gordugun baska bişey emin olabilirsin türkçe hic bir sitemde bu sistemi kullanmıyorum. yapabileceklerimizi yapabilecek arkadasların oldugunuda biliyorum.. tepeden bakmıyoruz ki muziklerim den bahsedıyorsan firefox ile uyumsuz oldugunu biliyorum müsait zamanda uyumlu olacak.
elmasgunes' Alıntı:Hiç bir sitene bakmadım. Biraz programlama bilgisi ve 1-2 script inceledikten sonra rahatlıkla yapılabilecek bir olay.
Sayfada istenilen adsense reklamı gösterme olayını zaten şu anda kullanıyorum. O yüzden bu konuda bir şey demiyeceğim. Biliyorum yasak olduğunu ama reklam çıkmayınca insan mecbur kalıyor
Ayrıca bahsettiğim muziklerim sitesi değil. Elinizde olan tıklama olmadan bir şey indirilemeyen script. İsterseniz Firefox ile deneyin. İşe yaramayacaktır. Bunun nedeni de Firefox'da window.status komutunun işe yaramamasıdır (script hakkında küçük bir tüyo ).
komsunet' Alıntı:sen harikasın olim güzel bişe bende komsump3.com u yakında acıcağım o zaman görüşelim ben ama bu sistemi googlede değil normal web reklam verenlerde kullanıcağım cunku reklam vereni memnun etmek için cok ideal birşey bence herkeze tavsiye ederim google için değil reklam veren arkadaşlar için alın
elmasgunes' Alıntı:Gerçekçi olmak gerekirse, Firefox kullananlar az. Bu yüzden sistem iyi Firefox kullananlar (benim gibi) indiremesinler. Adalet mi bu
Skeleton' Alıntı:dikkat ettiyseniz google adsense ten atılacak kişilere şuna benzer sözlerle biten bir mail gönderiyor: "Reklam verenlerin çıkarlarını korumak amacıyla böyle bir şey yapıyoruz...." Google ilk önce reklam verenleri düşünüyor, para onların cebinden çıkıyor. Sistemde 3 taraf var: reklam verenler, reklamları yayınlayanalar(biz), bir de ziyaretçiler. Sizin kurmak istediğiniz sistemde ziyaretçi memnun (çatır çatır mp3ünü indiriyor veya bedavadan bir hizmetten yaralanıyor), reklam yayınlayan memnun (bütün masraflarını adsenseten çıkarıyor ve ayrıca artan paralar da kar oluyor) ama reklam verenin durumu? o reklama tıklayan ziyaretçi daha sayfanın yüzünü görmeden kapatıyor. Reklam veren bunu farkedecektir, çünkü yaptığı reklamı parayı dönüştüremiyecek ve adsense'e kötü gözle bakacaktır, bir daha da reklam vermiyecektir. AdSense reklam alamıyacak bize para veremiyecek. AdSense programı amaç dışı kullanıldığı için program kapatılacak (veya en azından Türkiye'ye kapatılacak) Kötü bir senaryo ama gerçekler böyle.