İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Dünyası Belgeseli

netster

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Eylül 2004
Mesajlar
445
Reaction score
24
Konum
Ankara
Selamlar ,

Bugün (19.12.2010) National Geographic kanalda saat 21.00'da Google Dünyası isimli program olacak fakat ben o saatte malesef tv başında olamayacağım. Bu programı kaydedebilecek olan var mı?

natgeotv.com adresinden bir alıntı ,

Bu belgeselde, hayatımızın bir parçası haline gelen Google'ın bilmediğiniz yönleri ekranlarınıza geliyor. Google, yüksek kazanç sağlayan bir arama motoru olmanın ve reklamcılığın bir adım ötesine geçerek, sisteminize herhangi bir kurulum gerektirmeden, internet siteleri üzerinden çalışan uygulamaları günlük yaşantımızın bir parçası haline getirmeyi başardı. Bu yenilik, tüm Dünya'da insanların yaşamlarını derinden etkileyebilecek bir potansiyele sahip. Eğer başarılı olursa Google, Dünya'nın şimdiye dek gördüğü en kapsamlı bilgi deposu haline gelebilir. Peki acaba internet kullanıcıları, bunun sonucu olarak kişisel bilgilerini ve gizliliğini kaybedebilir mi?
 

trbozo

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Şubat 2010
Mesajlar
118
Reaction score
1
yokmu arkadaşlar hotfileye yükleyen hiçbizde izliyelim
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst