Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu gün olan bir olay
Sayfa gösterimi Tık Sayfa/TO CPM $
574 20 3,48% US$ 0,15 US$ 0,09
1.440 * 0,09 =0,129 YTL
Tıkı 10 kuruşa bile gelmiyor. Ne desem bilmiyorum...
Ya Adwords ü iyi bilen biri bunu açıklayabilir mi ben hakim değilim pek reklam vermiş olsam da. Ben de bu rakamın da altına düştüğü zamanlar oldu. Min. Cost Per Click 0.1$ dolar diye bir alt sınır yok mu. O zaman ödenen 0.01$ in altına nasıl iniyor %95'ini Google'mı alıyor anlamıyorum. Biri açıklarsa sevinirim.
falla hepsi boş ne kadar yüksek olur sa olsun tıklanan reklam yüksek fiyatlı bir reklam olmazsa bir cent bile etmiyor. Ama ortalama olarak CPM yüksek olduğunda daha çok kazanıyoruz.
yazılan cevapları okumadan yorum yapıyorum;
Arkadaşlar yılbaşı nedeniyle google reklam verenlerle tekrar anlaşıyor.O yüzden kazançlar düştüUmarım en kısa zamanda düzelir kazançlar..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.