- Reaction score
- 3
Benim 11 izleyicim var.. Kendimi de izleyince 12 olduk
Diğer arkadaşların da katılmalarını bekliyorum....
Benim 11 izleyicim var.. Kendimi de izleyince 12 olduk
Gelinlik.Ca
tarihenotdus.blogspot.com
internetten para kazanma.org
yahsicazibe.tv
betamore.net
filmsel.com
arkadaşlar ben gruba katıldığım ilk günden hepinize katıldım izleyici olarak. sizlerin de bir an önce katılımlarınızı bekliyorum. Yukarıda sitelerini yazdığım arkadaşların bu konuda hassas olmalarını bekliyorum...
Gelinlik.Ca
yahsicazibe.tv
betamore.net
filmsel.com
arkadaşlar ben gruba katıldığım ilk günden hepinize katıldım izleyici olarak. sizlerin de bir an önce katılımlarınızı bekliyorum. Yukarıda sitelerini yazdığım arkadaşların bu konuda hassas olmalarını bekliyorum...
Fatih Atasoy sitende izleyici kutusu yok.
Hocam ben göremedim sitenizde ' Google friend connect ' bağlantısını. Halada görmüyorum. Yoksa olanların hepsini ekledim
sitemde kutu var da sizin tarayıcıdan dolayı göremiyor olabilirsiniz...farklı tarayıcılardan bir deneyin..
ayrıca dün bi ara sitede düzenleme yapıyordum o ara bakmışsanız görememiş olabilirsiniz... görünmesi gerekir çünkü farklı bilgisayarlarda bakmıştım hiç bir eksiklik yoktu.. sağ da allta olacak..
dusesmoda.net hocam senin sitende ilzleme kutusunu göremedim?
Bende katılmak istiyorum arkadaşlar daha önceki yorum grubunda vardım böyle faydalı konular açtığı içinde Xman arkadaşıma tşk. ediyorum
Site Adresim:http://www.facebooksayfasi.net
Bende katılmak istiyorum arkadaşlar daha önceki yorum grubunda vardım böyle faydalı konular açtığı içinde Xman arkadaşıma tşk. ediyorum
Site Adresim:http://www.facebooksayfasi.net
Gelinlik.Ca
yahsicazibe.tv
betamore.net
filmsel.com
sitemde kutu var da sizin tarayıcıdan dolayı göremiyor olabilirsiniz...farklı tarayıcılardan bir deneyin..
ayrıca dün bi ara sitede düzenleme yapıyordum o ara bakmışsanız görememiş olabilirsiniz... görünmesi gerekir çünkü farklı bilgisayarlarda bakmıştım hiç bir eksiklik yoktu.. sağ da allta olacak..
dusesmoda.net hocam senin sitende ilzleme kutusunu göremedim?