İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google.gen.tr Virüscü Imiş Arkadaslar Dikkat !!!

T

turkgenc

Misafir
Ustad' Alıntı:
valla salllayan sallar yalan konusmuyoruz bizzat yakalamasam inanması güc bi olay kaldırdım toplist bannerlerini cogunu bilindik bilinen guzel toplistler duruyor gerisi bos hitmi yollucakmıs hikaye ayak inanmıyorum bırakki buyuk toplistler bile gondermıyo eger en baslarda cıkmadıktan sonra bi işe yaramıyor arkadaslar ayrıca bu alttaki mesajın sahibi :)

Sayın Erdem Bey Demişlerki :

Orjinal Mesaj Sahibi CodeMaster
Google.com saks icerikli siteleri veya trojan icerikli siteleri indexliyor diye google mi suclu sizce... sacmalik... yorum yapmadan önce biraz düşünmeyi öğrenmelisiniz!

erdem sen hayret bi insansın hala daha yazıyosun haklı cıkarmaya calısıyosunya kendını helal olsun verirsin fetfayı s.... fatmayı sen gibi cok adam var :) ama bu mılleti bayıltan varsa ayıltanda var kuyrugu kaptırmayın yapacaksanız gece 12 den sonra 5 e kadar yapın baride yemesinler :D hadi kolay gelsin anlayan anlamıstır sanırsam vs vs

CodeMaster rumuzlu arkadasimin isminin Erdem oldugunu da nereden cikardin? Benim bildigim kadari ile CodeMaster Erdem degil; yani en azindan hemen her gunumde gordugum CodeMaster'in adinin Erdem olmadigini biliyorum.

sonuc: yine CodeMaster'in yazdigi gibi bilip bilmeden konustunuz ve caktiniz :)

S

SempatiX

Misafir
CodeMaster' Alıntı:
CodeMaster Yukarda Demeye Calismiski:
.gen.tr kim alan adi tahsislerini kim yönetiyor? "Nic.TR" veya "METU" veya "ODTU". acaba gen.tr leri neden veriyor. him anladigim kadari ile 15 YTL ödeyen herkes alabiliyor. saks.gen.tr de veriliyor virus.gen.tr de. acaba adi gecen neden almis domaini almissa neden .ch bir sunucunun nameserverlerinde. Nic.tr nie domain satar? Bir bilgisayar firmasi neden baksasinin adina domain alir? Bu sorulari soruyorum ama eminim anlayan cikmayacak önceki yazdigim gibi. cevap basit TİCARET!. domainin ödeme sorumlusu felanca firma diye kimse neyin ne oldugunu bilmeden firmalari karalayamaz. Karalamamalı.

Ehuehue alın kopun arkadaşlar :D CodeMaster nickiyle CodeMaster ı korumaya çalışıyorsun, kendini turkgenc nickinde sandın ama yanlış yazmışsın :D TurkGenc geç bu işleri CodeMaster da sensin TurkGenc de, sorması ayıp CodeMaster nickinin niye sadece 3 mesajı var ve bu 3 mesajda bu başlık altında ? :D Delikanlı gibi dersinki o öyle bu böyle ayak yapmanın lüzumu yok, bu forumdakiler salak değil, Türkiye'nin En İyi Webmasterlerinin ve En Çok Hit Alan sitelerin sahipleri bu foruma takılıyor, ona göre IQ seviyelerini düşün ve öyle mesajlarını yaz...

T

turkgenc

Misafir
SempatiX' Alıntı:
Ehuehue alın kopun arkadaşlar :D CodeMaster nickiyle CodeMaster ı korumaya çalışıyorsun, kendini turkgenc nickinde sandın ama yanlış yazmışsın :D TurkGenc geç bu işleri CodeMaster da sensin TurkGenc de, sorması ayıp CodeMaster nickinin niye sadece 3 mesajı var ve bu 3 mesajda bu başlık altında ? Delikanlı gibi dersinki o öyle bu böyle ayak yapmanın lüzumu yok, bu forumdakiler salak değil, Türkiye'nin En İyi Webmasterlerinin ve En Çok Hit Alan sitelerin sahipleri bu foruma takılıyor, ona göre IQ seviyelerini düşün ve öyle mesajlarını yaz...

CodeMaster'i ne diye korumaya calisayim ben sadece isminin Erdem merdem olmadigini belirttim.

+ bu forumdakiler salak degil; ama gordugum kadariyla sen gayet salaksin kusura bakma yani :) ayri kisiler oldugumuzu insan hicbir seyden anlamasa yazi yazma seklinden anlar. ip adreslerine bakabiliyorsan da bir bakiver sana zahmet. tabi kafani o kadar calistirip akil yurutebiliyorsan ;)

her neyse haydi eyvallah.

I

idealsohbet.com

Misafir
ben forumda google.gen.tr'nin satıldığını, erdem ve netline ile ilgisi olmadığını belirtmiştim daha önce.. netline firmasını korumaya calısan arkadaslarıma sesleniyorum, netline markasını kalitelisi olan ve aklı basında bir sürü insan benimsemis. neden bu ağzı olan bilgi sahibi olmadan, irdelemeden, önüne geleni önüne geldiği şekilde hiç düşünmeden, muhakemeden etmeden konuşan bu insanlara cevap veriyorsunuz? bunların bir kısmına insan bile demiyorum ben :) (yarası olan gocunsun), bosversenize burada netlineyi karalamaya calısanları? ağzı olan konuşuyor işte! akıl, sağduyu, empati, bilgi sahibi olması gerekmiyor. herşey için bu iftiracılara verilebilecek cevaplar :) -> "bırak dağnık balsın", "üzülme", "kızma", "adamdan bile sayma" "konuşuyor işte"

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
turkgenc' Alıntı:
CodeMaster'i ne diye korumaya calisayim ben sadece isminin Erdem merdem olmadigini belirttim.

+ bu forumdakiler salak degil; ama gordugum kadariyla sen gayet salaksin kusura bakma yani :) ayri kisiler oldugumuzu insan hicbir seyden anlamasa yazi yazma seklinden anlar. ip adreslerine bakabiliyorsan da bir bakiver sana zahmet. tabi kafani o kadar calistirip akil yurutebiliyorsan ;)

her neyse haydi eyvallah.

Dana Konusmandan Belli Benım NE erdemle Ne bi baskasıyla isim olmaz ben siteme bakarım burda ben bilmeyen ayılmayanlara yazıyorum kımseyi ekestirdigim yok netliden banane ben o siteyi host eden adama mail atmısım ister geregini yapar ister yapmaz senın sitende virüs gezer veya gezmez konusmaların tutucu bunu kım konusabilir azcık kafanı vur duvarada calıssın ben senın erdem olup olmadıgını nerden bileyim acıkladım diyosun nerde acıkladın uzaydamı soledigin laf kelime adamı kolluyor bunu genelde site sahipleri yapar odun kardeşim zırto zırto konusma ordan kusura bakmasın obur arkadaslarda dedigim gibi isteyen ayılır isteyen bayılır resmınıde cektik reha muhtarmı olak illa be kardeşim :) sempatix de kökune kadar haklı kımsede yemez:D

L

Limitsiz.Net

Misafir
:) Komedisiniz valla millet yine birbirine girmiş şikayet edin olsun bitsin birbinizi neden yiyorsunuz siz burda. neyse konu almıs gitmiş basını size iyi eglenceler

S

SempatiX

Misafir
Salak turkgenc mesaja şöyle başlamışsın;

.gen.tr kim alan adi tahsislerini kim yönetiyor?

Burada zaten mesajı yazan CodeMaster, ve CodeMaster nickiyle yine yazıyorsun CodeMaster yukarda demeye çalışmışki diye giriyorsun... İşte senin salaklığın buradan net bir şekilde ortaya çıkıyor :D Komik çocuk seni... Yukarıdaki mesajları oku ve kimin salak olduğunu gör, bar ibir iş yapıyorsun hangi üyelikten mesaj yazdığına dikkat et :D eheueheuheu Komedisin ya sen harbiden koyup koyup izlemek lazım (video ya :p)

idealsohbet.com yani Ayhan sende yalandan yavşama, kimin ne olduğunu sende bende çok iyi biliyoruz dostum, beleşten bir makina verdi diye netline sana gelip burada ağzını gözünü oynatma, kırk kere netlinedne bıktım makina hep kapanıyor diye dert yanan sen değilmiydin, onlarca kişi netlinenin duyarsızlığından ve makinalarının dandik oluşundan dert yanıp ayrılmadımı, burada benim derdim netlineye karşı bişeler konuşmak değil ama insanı zorla söylettiriyorsunuz, efend iefedi mesajınızı yazın sonra arkanıza yaslanın, dalavere yapmayın burada... Söylesene bana kaç tane kaliteli iyi site netlinede barındırıyor sitesini söyler misin ? "netline markasını kalitelisi olan ve aklı basında bir sürü insan benimsemis" diyorsun örnek versene bana, bir kaç devlet dairesi, bir kaçda şirket, bunlarda zaten sürekli siteyle haşır neşir olmadıkları için sorunları bilemezler, yada bir sorun olduğunda şu şöyle oldu dendiğinde, "teknik elemanlarımız ilgileniyor, daha üst bir düzey isterseniz size bu yeni paketi şu kadara verelim" cevabını alıp susuyorlardır herhalde... Her neyse daha fazla söylettirme beni olum, msn de konusuyoruz, yüzyüzede konusuyoruz, kimin ne bildiğini ne konustuğunu çok iyi biliyorsun sende kurcalama... Bu arada Limitsiz.net yani serhat sende kırk kere netlinenin arkasındna konustun yüzüme şimdi burada sende laf kalabalığı yapma yalandan... Immmm...

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
turkgenc' Alıntı:
host eden firmalar da google gibidir; yani google kendi icinde host ettigi trojan barindiran siteler yuzunden suclu mudur? tabi ki degildir. O zaman bu tojani host eden firma da suclu degildir.

Dilim dondugunce ve acele islerimin icinde bu kadar anlatabildim. Umarim kit arkadaslar anlamislardir :)

Konusmalarına anlam verebilmiş değilim acıkcası. Host eden firmanında burda sucu var. çünkü google ile farklı alanlarda çalışıyorlar.

1. Google Senin benim gördüğüm gibi sayfaları görmez,uzaktan cagrı yöntemiyle sitenin kaynak kodlarına ulaşır,Diğer dosyaları barındırmaz. bu yüzdende kodda trojen olup olmadığını farkedemez.!
2. Host eden firma sadece kendi cıkarlarını düşündüğü bilmem kaç dolarlarına kıyıp virus koruması yükleyememiş. Oldugu için suclu değil tabiki! neden olsun ki brawo!
3. Kimin kıt kimin kıt olmadığını anlayabilecek kapasite sende olsaydı mahalle agızlarıyla mesajlar atmazdın.
4. Kendini kandırmaktan öteye gecemeyen ve birseyler bildiğini zannedip ortalıkta dolaşan , hazır scriptler kullanıp Copyright'larını silip kendi yapmış gibi gösteren insanlara ithafen (allah akıl fikir versin.)

I

idealsohbet.com

Misafir
sempatix yanlıs yapiyorsun igit.. gel benle konus ama bos konusma okey mi güzel kardeşim ?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
turkgenc, SempatiX, SagittariuS foruma yazmayi bilmedikleri icin forumdan uzaklastirilmislardir!

K

KaaN

Misafir
Ben (sempatix) niye atılıyorum onu anlamadım ? İnsanlara gerçekleri gösterdiğim için mi ? Burada bana haksız olduğumu gösterecek bir mesajımı gösterebilecek kişi var mı acaba ? hangisinde yalan söylemiş yada iftira atmışım, aksini ispatlıyabilecek kimse var mı ? Çıksın bir kişi söylesin bana sen bunda haksızsın yada yalan söyledin yada bu bir iftira diye, bu arad abanlandım diye ikinci bir hesap açmadım bu benim eski hesaplarımdan birisi Üyelik tarihi 2004, çıksın bir kişi gerçekten haksız olduğum noktayı göstersin hiç cevap bile vermeden çekip giderim, bunu yapabilecek kimse çıkmamasına ragmen yine banlı kalırsa hesabım yine çekip giderim merak etmeyin... Delikanlı gibi biri çıksın söylesin haksız yada kötü olduğum noktayı... Eywallah...

C

CodeMaster

Misafir
SempatiX' Alıntı:
Salak turkgenc mesaja şöyle başlamışsın;

.gen.tr kim alan adi tahsislerini kim yönetiyor?

Burada zaten mesajı yazan CodeMaster, ve CodeMaster nickiyle yine yazıyorsun CodeMaster yukarda demeye çalışmışki diye giriyorsun... İşte senin salaklığın buradan net bir şekilde ortaya çıkıyor :D Komik çocuk seni... Yukarıdaki mesajları oku ve kimin salak olduğunu gör, bar ibir iş yapıyorsun hangi üyelikten mesaj yazdığına dikkat et :D eheueheuheu Komedisin ya sen harbiden koyup koyup izlemek lazım (video ya :p)

idealsohbet.com yani Ayhan sende yalandan yavşama, kimin ne olduğunu sende bende çok iyi biliyoruz dostum, beleşten bir makina verdi diye netline sana gelip burada ağzını gözünü oynatma, kırk kere netlinedne bıktım makina hep kapanıyor diye dert yanan sen değilmiydin, onlarca kişi netlinenin duyarsızlığından ve makinalarının dandik oluşundan dert yanıp ayrılmadımı, burada benim derdim netlineye karşı bişeler konuşmak değil ama insanı zorla söylettiriyorsunuz, efend iefedi mesajınızı yazın sonra arkanıza yaslanın, dalavere yapmayın burada... Söylesene bana kaç tane kaliteli iyi site netlinede barındırıyor sitesini söyler misin ? "netline markasını kalitelisi olan ve aklı basında bir sürü insan benimsemis" diyorsun örnek versene bana, bir kaç devlet dairesi, bir kaçda şirket, bunlarda zaten sürekli siteyle haşır neşir olmadıkları için sorunları bilemezler, yada bir sorun olduğunda şu şöyle oldu dendiğinde, "teknik elemanlarımız ilgileniyor, daha üst bir düzey isterseniz size bu yeni paketi şu kadara verelim" cevabını alıp susuyorlardır herhalde... Her neyse daha fazla söylettirme beni olum, msn de konusuyoruz, yüzyüzede konusuyoruz, kimin ne bildiğini ne konustuğunu çok iyi biliyorsun sende kurcalama... Bu arada Limitsiz.net yani serhat sende kırk kere netlinenin arkasındna konustun yüzüme şimdi burada sende laf kalabalığı yapma yalandan... Immmm...

Sevgili arkadasim.
TurkGenc ve ben Ayni Kisiler Degiliz. olmadik olamayiz ben burada forumdakilere kendi dedigimi aciklamak icin yazdim o mesaji bilerek kendi kendime quote cektim. biraz dikkatli okursan gayet rahat anlarsin ne demek istedigimi. her neyse ben ne turkgenc im ne de erdem işin içini biliyorum. halen daha saglam dayanaginiz olmadan yorum yapiyorsunuz pes dogrusu.

G

Geveze.at

Misafir
@Forum Yönetimi,
ikili satasmalara daha ne kadar müsade edeceksiniz merakla izliyorum. Bu mu sizin yöneticilik anlayisiniz?
@digerleri
google a google.gen.tr yi sikayet edin aninda domaini elinen nasil aliniyor görün.
Benim vaktim olsa ben yapacagim

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
iyinetadmin' Alıntı:
turkgenc, SempatiX, SagittariuS foruma yazmayi bilmedikleri icin forumdan uzaklastirilmislardir!

Ya sayın saygı deger adminim napıyosun sen amcam forumda adam kalmadı ben bole hergun 5 konu acsam alayını banlarsın sen bea:D sakin ol biraz sinirlerine hakım ol 3 3 gidiyo massllah ama bak sole bisey burda cekınmeden konusmak o insanın harbi olmasını gosterir haşa sana akıl vermek hattimize dusmez amma velakin tanıdıgım sempatix hicde ole biri deildir sende haklısın ama insanda oluyo bu bosluk kafa baska yerde oluyor sizdede olur illakı sonra diyosunuz ben ne yazdım edit ;) dimi neyse acmanızı beklerim sahsım adına sempatix i acmasanızda saygı duyarız admin olmak ayrıcalıktır :p bende ircde admindim

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Geveze.at' Alıntı:
@Forum Yönetimi,
ikili satasmalara daha ne kadar müsade edeceksiniz merakla izliyorum. Bu mu sizin yöneticilik anlayisiniz?
@digerleri
google a google.gen.tr yi sikayet edin aninda domaini elinen nasil aliniyor görün.
Benim vaktim olsa ben yapacagim

Kardeş sorması ayip napiyosun sen burda :d üsürsün hava soguk emme:p neyse basını kasıcak zamanınız yoksa guzel bi oneri vermısınde ya bizimde yoksa napcaz bende yazam o zaman arkadaslar zamanım yok mıy mıy:) yaw arkadas saka bi tarafa neden zamanın yok buraya yazarken varya ona neden yok bi kotu durum varsa beraber bastırak burda beraberlik arkadaslık ruhu yok giibi ama ben bu ruhu:D kazandırcam ins kolay gelsin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.