T
turkgenc
Misafir
Ustad' Alıntı:valla salllayan sallar yalan konusmuyoruz bizzat yakalamasam inanması güc bi olay kaldırdım toplist bannerlerini cogunu bilindik bilinen guzel toplistler duruyor gerisi bos hitmi yollucakmıs hikaye ayak inanmıyorum bırakki buyuk toplistler bile gondermıyo eger en baslarda cıkmadıktan sonra bi işe yaramıyor arkadaslar ayrıca bu alttaki mesajın sahibi
Sayın Erdem Bey Demişlerki :
Orjinal Mesaj Sahibi CodeMaster
Google.com saks icerikli siteleri veya trojan icerikli siteleri indexliyor diye google mi suclu sizce... sacmalik... yorum yapmadan önce biraz düşünmeyi öğrenmelisiniz!
erdem sen hayret bi insansın hala daha yazıyosun haklı cıkarmaya calısıyosunya kendını helal olsun verirsin fetfayı s.... fatmayı sen gibi cok adam varama bu mılleti bayıltan varsa ayıltanda var kuyrugu kaptırmayın yapacaksanız gece 12 den sonra 5 e kadar yapın baride yemesinler
hadi kolay gelsin anlayan anlamıstır sanırsam vs vs
CodeMaster rumuzlu arkadasimin isminin Erdem oldugunu da nereden cikardin? Benim bildigim kadari ile CodeMaster Erdem degil; yani en azindan hemen her gunumde gordugum CodeMaster'in adinin Erdem olmadigini biliyorum.
sonuc: yine CodeMaster'in yazdigi gibi bilip bilmeden konustunuz ve caktiniz