spam site niyetine benim normal sitemide uçurmuş google. sinirim hatsafhada. bide üstüne gıcıklık olsun diyemi bilmem botlar siteden çıkmıyor. indexe bakıyorum 0. kafayı yedirtti bana...
Umarım Domainlerin direk banlanır ve hiç indexlenmez...
Benim google.com indexlerinden çok fazla bir beklentim olmadığına göre sıkıntını açık olarak yazarsan ne demek istediğini anlarım.
aslında tepkim sana değil ...
tepkim spam yapıp kolay yoldan hit çekenlere...
bu yaptığın spamdırBu arada arkadaşlar pr 3 olan www.sohbetsite.net toplist siteme sitelerinizi eklemenizi tavsiye ederim..
konumuzla alakası nedir?Bu arada arkadaşlar pr 3 olan www.sohbetsite.net toplist siteme sitelerinizi eklemenizi tavsiye ederim..
Bu arada arkadaşlar pr 3 olan www.sohbetsite.net toplist siteme sitelerinizi eklemenizi tavsiye ederim..
google temizlemiş, iyinette çok var
ne spam'ı. en son youtube'u yaptım iste, google'a sattım. o günden beri pek proje yapmıyorum. iyi para kaldırdım
ya ben bu sitede her cevaba yarılıyorum gülmekten ya.. geçenlerde de bi topik görmüştüm google için işini bırakan varmı topiği.. orda yazmıslar evlenen varmı, google ın kızını kaçırırsınız yakında falan.. ben bi çok forum takip ediyorum ama burası çok sıcak mizahi bir site değil iyinet ama burda olan muhabbetlere çok gülüyom bazen
O kadar sevinme bence, sadece şu ana kadar denk gelmemiştir sana. Ben iyinet'in ilk üyelerindenim, eski zamanki havasından çok çok uzak. O zamanlar böyle ukala tipler, kafası hiçbişeye basmayan ama bilgiçlik taslama ayağına yazı yazan insanlar yoktu. Herkes efendi gibi, Adam gibi adamdı. Ama iyinet büyüdükçe, üyelerin de haliyle bu yapısı bozuldu. Diğer webmaster sitesi diye r10'u diyosun sanırım, zaten de başka yok. Aynı artık her yer. Her yerde tip tip insanlar çıkar karşına.katılıyorum sana gerçekten ortam çok güzel. zaten iki tane webmaster sitesinde takılıodum ama dierinde sölememe gerek yok hepiniz biliosunuz çok ukalaca cvplar verilio millet birbirinin açığını arıyo resmen ama iyinet öle deil. ben sevdim burayı ya
O kadar sevinme bence, sadece şu ana kadar denk gelmemiştir sana. Ben iyinet'in ilk üyelerindenim, eski zamanki havasından çok çok uzak. O zamanlar böyle ukala tipler, kafası hiçbişeye basmayan ama bilgiçlik taslama ayağına yazı yazan insanlar yoktu. Herkes efendi gibi, Adam gibi adamdı. Ama iyinet büyüdükçe, üyelerin de haliyle bu yapısı bozuldu. Diğer webmaster sitesi diye r10'u diyosun sanırım, zaten de başka yok. Aynı artık her yer. Her yerde tip tip insanlar çıkar karşına.